Search

Photos: Όχι δάκρυα μόνο περηφάνια για τα παιδιά του Κ. Μπεδρελή! Αρχή και τέλος πρώτου μέρους έκριναν τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό!!!

Πάλεψε, μόχθησε όμως δεν ήταν αρκετό για την Κ17 της Ξάνθης που με δύο γκολ στην αρχή και το τέλος του πρώτου μέρους απο τον Μούγιο είδε το όνειρο της πρόκρισης στον τρίτο τελικό της ιστορίας της στον θεσμό να “γκρεμίζεται” απο τον Ολυμπιακό, έντονα παράπονα των ξανθιωτών για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας της Θράκης.

Πολύ νωρίς στο ματς οι ξανθιώτες πάγωσαν καθώς πριν καλά καλά αρχίσει το ματς βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, καθώς σε μια ανύποπτη φάση μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μούγιος βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά τον Γκάρα για το 1-0 υπέρ των “ερυθρόλευκων” Παρά το σοκ απο το γρήγορο γκολ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς απέναντι σε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έβγαινε συνεχώς επικίνδυνα στην κόντρα

Στο 35′ η Ξάνθη έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Τενεκές πήρε την πρώτη κεφαλιά, η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε, και ο Φάκης μπήκε στην φάση πήρε τη δεύτερη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Ολυμπιακού.  Κόντρα στην ροή του ματς και ενώ οι παίκτες του ΑΟΞ πίεζαν για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός ξαναχτύπησε με τον Μούγιο να παίρνει την ασίστ απο τον Φέκκα και με πλασέ έκανε στο 45′ το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή μπήκαν δυνατά, απείλησαν με τον Γκατζόγια και τον Πασσαλή, ενώ στο 57′ η ομάδα της Ξάνθης ζήτησε πέναλτι καθώς σε προσπάθεια του Πασσαλή η μπάλα βρήκε αρχικά στο πόδι και εν συνεχεία στο χέρι του Νικολή αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε την παράβαση στους ξανθιώτες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μετά το 70′ και ενώ η πίεση της ξανθιώτικης ομάδας δεν έφερνε καρπούς οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν ψυχολογία και άρχισαν να βγαίνουν απο το “καβούκι” τους, έχοντας μάλιστα και μεγάλη φάση για τρίτο γκολ όμως το σουτ του Μαρτίνη στο 77′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκάρα. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό και τους παίκτες της Ξάνθης εμφανώς απογοητευμένους να περιμένουν την λήξη, να και στο 93′ άγγιξαν το γκολ όταν μετά απο ωραία ενέργεια του Κακουλίδη και σέντρα από τα δεξιά προς τον Φάκη, ο τοπ σκόρερ του ΑΟΞ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά μπλόκαρε ο Καραργύρης στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΞΑΝΘΗ (Κ. Μπεδρέλης): Γκάρας, Ποδάρας(56′ Μανίσογλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γράβας(78′ Γκασπιμπαγιαζίδης), Πασσαλής(69′ Τσιτσεκίδης), Γκατζογιάς(82′ Ισμέτογλου), Φάκης, Τσιλιγγίρης(53′ Κοτόπουλος), Κακουλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Γλυνός, Μούγιος(75′ Κοτσιανούλης), Νικολής(81′ Τάσιας), Μπουλάρι(77′ Ζαχαράκης), Φέκκας(89′ Ντότης), Γεωργαντής(67′ Τσακίρης) 

Photos Credit: Reporter-Images

Share it