Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 6η αγωνιστική Play-Off & Play-Out-Pre Game (16:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 6η αγωνιστική σε Play-Off και Play-Out, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπυ κορυφής στις Σάπες ανάμεσα στην Ελπίδα και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της 5ης αγωνιστικής σε play-off και play-out, μέσα από τον απολογισμό της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση από το μεγάλο ντέρμπυ της σημερινής ημέρας στις Σάπες. Η Ελπίδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου προερχόμενη από ένα πολύ σημαντικό διπλό επί της Δόξας Γρατινής. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μπορεί να είχε ηττηθεί από τον Μέγα, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής σε συνδυασμό με μια νίκη σήμερα μπορεί να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Από την άλλη το Κόσμιο έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα από τον Ίασμο και θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι ανάλογο και σήμερα, με σκοπό να θέσει ακόμα πιο σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά.

Στον Κάλχα η Δόξα Γραιτνής υποδέχεται την Δόξα Σώστη. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Ελπίδα την περασμένη αγωνιστική, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας και η νίκη είναι μονόδρομος. Από την άλλη η Δόξα Σώστη μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για την κατάκτηση του τίτλου και θα αγωνιστεί για το γόητρο.

Στους Αγίους Θεοδώρους σε ένα κομβικό ματς ο Σπάρτακος υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Μπορεί να υπάρχουν πέραν της σημερινής άλλες τέσσερις αγωνιστικής, αλλά το συγκεκριμένο ματς για τον Μέγα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως do or die για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ανέστη Σπυριάδη θα παλέψουν για την νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, σε μια έδρα στην οποία είχαν υποστεί την πρώτη τους ήττα φέτος, ενώ θα έχουν το αυτί τους και στις Σάπες. Ο Σπάρτακος από την άλλη βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, απέδειξε ότι παίζει για τον εαυτό του, για την ιστορία του και για το γόητρο και δεν παρατάει κανένα ματς. Συναρπαστικό αναμένεται το παιχνίδι στους Αγίους Θεοδώρους.

Συνεχίζουμε με τα play-out και μεταφερόμαστε στον Πολύανθο όπου ο Κομψάτος φιλοξενεί τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουν σήμερα την νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της παραμονής. Από την άλλη ο Ορφέας δεν έχει παρουσιάσει και το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο στα τελευταία ματς, ωστόσο σίγουρα αισθάνεται πιο άνετος, έχοντας μια ικανοποιητική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο ουδέτερο γήπεδο του Κοσμίου, η Μεσσούνη θα παίξει κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων. Οι μπλε είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης μιας και βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 9. Από την άλλη η Αναγέννηση με ενδεχόμενη νίκη της σήμερα θα κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα και θα βρίσκεται δυο ανάσες μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής.

Τέλος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντιμετωπίζει τον Ορφέα Στρύμης. Το σημερινό είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά των ασπρόμαυρων στο κυνήγι μιας προνομιούχου θέσης. Από την άλλη η Στρύμη, πάνω που είχε αρχίσει να χτίζει ένα σερί νικών, γνώρισε δύο αρνητικά αποτελέσματα τα οποία έδειξαν να την αποσυντονίζουν. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ορφέα να πετύχει μια σημαντική νίκη, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

 

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

PLAY-OUT

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης

Share it