Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 13 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 3 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 5η αγωνιστική των Play-Off & Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στα play-off ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου, σημαντικό διπλό πήρε η Ελπίδα Σαπών στον Κάλχα, ενώ Δόξα Σώστη και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων έμειναν στο 0-0.

Στα play-out ο Ορφέας Ξυλαγανής έφυγε με το διπλό από την Στρύμη, Μεσσούνη και Κομψάτος Πολυάνθου μοιράστηκαν βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση Παγουρίων νίκησε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπών 0-2

Πολύ σημαντικό διπλό που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας κατέκτησε η Ελπίδα Σαπών που νίκησε με 0-2 την Δόξα Γρατινής και τις άφησε ελάχιστες ελπίδες για την διεκδίκηση του τίτλου. Το σκορ άνοιξε στο 37′ ο Πάλι με το 9ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, ενώ στο 48′ ο πρώτος σκόρερ και φέτος, μέχρι στιγμής, του πρωταθλήματος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 0-2.

Δόξα Σώστη-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Στο πιο “αδιάφορο” παιχνίδι της αγωνιστικής, οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σημαντικούς βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μια σημαντική ισοπαλία που τους διατήρησε πρώτους. Στο 11′ ο Ντεμιρτσίδης άνοιξε το σκορ, στο 38′ ο Ζαγγούλος ισοφάρισε, στο 77′ ο Βιόπουλος έκανε το 2-1 και στο 79′ ο Χατζητουλούσης σημείωσε το τελικό 2-2.

PLAY-OUT

ΑΟ Μεσσούνης-Κομψάτος Πολυάνθου 1-1

Έναν σημαντικό βαθμό που τον ανέβασε σε θέση ασφαλείας κατέκτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου που αναδείχθηκε ισόπαλος με την Μεσσούνη, η οποία έχει πλέον 9 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την ζώνη παραμονής. Ο Στυλιανίδης που σκόραρε για άλλο ένα ματς άνοιξε το σκορ στο 38′, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηγεωργίου ισοφάρισε σε 1-1. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια ενώ στα τελευταία λεπτά έχασαν και πέναλτι.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0

Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται πλέον η Αναγέννηση Παγουρίων που νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τον άφησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μαρίνος Κωνσταντής ήταν αυτός που έτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 30′ και το 45′.

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής 1-2

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν το ματς ανάμεσα στην Στρύμη και την Ξυλαγανή, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φεύγουν με την νίκη όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50′ με το πέναλτι του Σάββα, στο 62′ ο Αραμπατζής ισοφάρισε σε 1-1 και ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννακουδάκης έγραψε το τελικό 1-2.

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 5η αγωνιστική!

Share it