Search

Photos: Νίκη παραμονής με… Μαλαδένηδες για την ΑΕ Ξάνθης επί του Νέστου Κύρνου που έχασε μετά από ένα μήνα!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Αθλητική Ένωση Ξάνθης που κέρδισε στον “τελικό” παραμονής το Νέστο Κύρνου με 2-0, χάρις τα τέρματα των Βαγγέλη και Μιχάλη Μαλαδένη, και εξασφάλισε την παραμονή του δύο στροφές πριν το φινάλε της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο παιχνίδι των Πηγαδίων το πρώτο μέρος ήταν αρκετά αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας όμως τους γηπεδούχους να έχουν τις καλύτερες στιγμές με Χαραλαμπίδη και Χατζηπατέρα, ενώ και οι παίκτες του Νέστου προσπαθούσαν κυρίως με πλαγιοκοπήσεις να βρουν τον δρόμο προς την  εστία του Μωϋσιάδη.

Και στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά δυνατό και ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν στιγμές με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τετ-α-τετ με τον Γκαλίπογλου στο 68′. Εν τέλει στο 75′ και μετά απο αναμπουμπούλα στην περιοχή του Νέστου ο Σάββας Κωνσταντινίδης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Νίκου Κελίδη, με τον αρχηγό του Κύρνου να βλέπει και την απευθείας κόκκινη καθώς η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, φάση που προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Μαλαδένης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΞ ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τους γηπεδούχος.

Μετά το γκολ το ματς απέκτησε φρενήρη ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω και εκατέρωθεν προσπάθειες για γκολ, με τον Μιχάλη Μαλαδένη σε μια απο αυτές τις κόντρες να βγαίνει απέναντι στον Ικρέμογλου και με πλασέ να τον νικά για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη επιβεβαίωσε την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση φτάνοντας σε μια πανάξια παραμονή δύο στροφές πριν το τέλος, επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική αν αναλογιστεί κανείς το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Ήττα μετά απο ένα μήνα(τελευταία απο τον Απόλλωνα στις 24 Μαρτίου) για την ομάδα του Κύρνου που πλέον θέλει μόνο νίκη την Κυριακή με Μαγικό(δείτε ΕΔΩ) έτσι ώστε να πάει στον “τελικό” με Κεντητή για δύο αποτελέσματα, με την ομάδα του Τάσου Κελίδη να έχει κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο έχοντας τρομερή βελτίωση εντός γηπέδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Ομέρ Κεχαγιά και Παύλο Καραλευθέρη. Θυμηθείτε ΕΔΩ πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Μαλαδένης): Μωϋσιάδης, Μαλκότς, Μπάτζιος, Χιώτης, Κεχαγιά Καδήρ(78′ Μολλά Ισείν), Τοπουζίδης, Μαλαδένης Μιχ., Μαλαδένης Βαγγ., Χαραλαμπίδης(90′ Ελευθεριάδης), Καραγιάννης(66′ Τσούλφας), Χατζηπατέρας(64′ Καρυπίδης)

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελίδης Ν., Μουρτεζάογλου, Ιμπράμογλου, Βελήογλου Μπαϊράμ, Αλήογλου, Χαλήτογλου Ουγούρ(64′ Γκαλίπογλου), Βελήογλου Μπερκάν(80′ Σαλήογλου), Ισμέτογλου

Share it