Search

Το Κυριακάτικο μενού στην προτελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ξάνθης

Με τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει ελαφρώς και στην ουρά της βαθμολογίας, η 25η αγωνιστική  και προτελευταία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης θα εχει ουσιαστικά μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως σε δύο γήπεδα.

Στο γήπεδο της Μάνδρας οπού απο την μια ο Ερμής ψάχνει τον τυπικό έναν βαθμό που θα τον εξασφαλίσει και μαθηματικά και απο την άλλη η Ασπίδα που παίζει το τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς και θέλει το 25/25 για να καταγράψει ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ την φετινή χρονιά. Ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο γήπεδο του Κύρνου οπού ο Νέστος θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Μαγικό έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική να παίξει κόντρα στην Κεντητή για δύο αποτελέσματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το ενδιαφέρον είναι κυρίως ως προς το πλασάρισμα των ομάδων με όλες να θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα σε όσο το δυνατόν πιο τιμητική και καλή θέση, αλλά και με καλή εικόνα στο γήπεδο Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή στις 16:00 εκτός του αγώνα του Πετεινού με τον Εχίνο που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα

Αναλυτικά:

Σάββατο 28/4, 17:00

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Εχίνος Σπορ

Κυριακή 29/4, 16:00

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άτλας Σελίνου

Γήπεδο Κύρνου: Νέστος Κύρνου – Αστέρας Μαγικού

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ν.  Ζυγού – Βιστωνίδα

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – ΑΕ Ξάνθης

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ασπίδα Ξάνθης

Π. Μελάς Κουτσού – Κεντητή 0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it