Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 12 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική των Play-Off & Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στα play-off ο ΠΑΟΚ Κοσμίου εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ανάμεσα στην Δόξα Γρατινής και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και μετά την νίκη του επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ανέβηκε και πάλι στην κορυφή, ενώ άλλη μια επιτυχία σημείωσε η Ελπίδα Σαπών που νίκησε την Δόξα Σώστη.

Στα play-out ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά από μια ακόμη ανατροπή έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ο Ορφέας Στρύμης πέτυχε άλλη μια συνεχόμενη νίκη και συνεχίζει να καλπάζει προς την σωτηρία, ενώ ο Κομψάτος Πολυάνθου γλύτωσε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη 2-1

Με 2-1 νίκησε η Ελπίδα Σαπών την Δόξα Σώστη και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Αμέτ Ερκάν άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση πέναλτι στο 56′, στο 83′ ο Νεαζή Αλή έκανε το 2-0, ενώ στο 90+7′ ο Ανδρίκου από την άσπρη βούλα, έγραψε το τελικό 2-1, για ένα πέναλτι το οποίο οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-2

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που επικράτησε με 0-2 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Ο Ρουμπιές ήταν αυτός που σκόραρε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων, στο 52′ και στο 57′ με πέναλτι.

Δόξα Γρατινής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής και ισοβαθμούν πλέον στην δεύτερη θέση και τους 21 βαθμούς.

PLAY-OUT

Κομψάτος Πολυάνθου-Αναγέννηση Παγουρίων 1-1

Έστω και την ύστατη στιγμή, ο Κομψάτος Πολυάνθου κατάφερε να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας φτάνουν τους 5, κόντρα στην Αναγέννηση που έχει πλέον 10 και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 62′ με πέναλτι του Κεφή, ενώ ο Κουβαλάκης στο 88′ έγραψε το τελικό 1-1.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Ξυλαγανής 1-2

Μέσα από τα χέρια του έχασε το θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που ηττήθηκε στο τέλος από τον Ορφέα Ξυλαγανής, ο οποίος έφτασε σε άλλη μια ανατροπή και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη άνεση τις επόμενες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 75′ με τον Αχμέτ Ονούρ, στο 85′ ο Δημόπουλος ισοφάρισε και στο 90+3′ ο Ιωάννου με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το τελικό 1-2.

ΑΟ Μεσσούνης-Ορφέας Στρύμης 0-2

Άλλη μια συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ορφέας Στρύμης που επικράτησε με 0-2 της Μεσσούνης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ με το αυτογκόλ του Τζακόι, ενώ το τελικό 0-2 έγραψε στο 65′ ο Χαλβατζής.

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 2η αγωνιστική!

Share it