Search

Κόλλησαν στο μηδέν Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα ισορροπημένο γενικότερα πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας είχε την υπεροχή, είχε περισσότερες τελικές ωστόσο ελάχιστες από αυτές κατέληξαν εντός εστίας.

Η Δόξα δεν κατάφερε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στα καρέ του Παπουτσίδη, ο Ίασμος πάλι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έτσι μοιραία παρέμεινε το 0-0, σε ένα ματς το οποίο είχε διαφορετική εικόνα από εκείνο της 22ης αγωνιστικής και πιθανότατα οι φιλοξενούμενοι δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με το σουτ του Σεφκέτ Σελήμ στο 11′ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 18′ στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του Μέγα, το σουτ του Κλη έφυγε μόλις άουτ. Στο 21′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Εφτούν, στο 32′ το σουτ του Αντωνιάδη κόντραρε και έφυγε κόρνερ και στο 36′ ο Εφτούν έδιωξε με τις γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ.

Στο 54′ η κεφαλιά του Αντωνιάδη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ η Γρατινή προσπάθησε να απαντήσει στο 57′ με το σουτ του Μπόζη που δεν βρήκε στόχο. Στο 68′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου έφυγε λίγο άουτ, στο 73′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 76′ και το 89′ οι κεφαλιές των Γιαννακιτσίδη και Ντεμιρτσίδη αντίστοιχα έφυγαν άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καραγιάννη. Πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα με σωστές υποδείξεις από την διαιτητική τριπλέτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή  Εφτούν, Μαγκούτας, Λεγάτος, Ζουμπιάδης, Τάτσιος, Καμζέλας, Πασχάλης (61′ Μουζασβίλι), Κακουλίδης (75′ Παπαχρόνης), Μπόζης (84′ Χισήμ), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αχμέτ Φουρκάν, Αμοιρόπουλος, Ντεμιρτσίδης, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας (74′ Χουσεϊν Χιλμί), Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Share it