Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 22η αγωνιστική-Pre Game (15:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Από το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπυ στον Κάλχα, καθώς και το ματς στον Σώστη. Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 21ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμός της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής!

Ξεκινάμε από το γήπεδο της Στρύμης, εκεί όπου ο Ορφέας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την νίκη επί του Πολυάνθου, που τους βοήθησε να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα εδώ και μερικές αγωνιστικές. Σημαντικό εν μέρει το σημερινό ματς με την ομάδα που θα το κερδίσει να βάζει άλλον ένα βαθμό στο σακούλι της για τα play-out.

Στο γήπεδο του Κοσμίου θα διεξαχθεί το ντέρμπυ ουραγών ανάμεσα στον Κομψάτο Πολυάνθου και την Μεσσούνη. Δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες που θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο νικητής του σημερινού ματς και αποφεύγει την τελευταία θέση της κανονικής διάρκειας και αποκτά ένα προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του.

Στον Σώστη θα διεξαχθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής. Δόξα Σώστη και Ελπίδα Σαπών θα τεθούν αντιμέτωπες με στόχο το γόητρο, αλλά και για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πρόκειται για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτό το διάστημα και αναμένεται να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό ματς.

Στην Ξυλαγανή ο Ορφέας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί της Μεσσούνης που τους έστειλε στο +7 από την 8η θέση δίνοντας τους ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ. Από την άλλη το Κόσμιο αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Σπάρτακο και έμεινε τρεις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η κάθε ομάδα χρειάζεται την νίκη για διαφορετικούς λόγους, για αυτό και αναμένεται να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Στο γήπεδο του Κάλχα στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Το περασμένο Σάββατο οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στις Σάπες, ενώ από την άλλη ο Μέγας νίκησε άνετα την Αναγέννηση Παγουρίων. Προβλέψεις απαγορεύονται στο σημερινό σπουδαίο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να διαφοροποιήσει την αρχική βαθμολογία των play-off.

Τέλος στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική απέδρασαν με την ισοπαλία από το Κόσμιο σε ένα ματς που θα μπορούσαν να κερδίσουν και την νίκη, ενώ η Αναγέννηση ηττήθηκε στον Ίασμο. Ο Σπάρτακος θέλει το θετικό αποτέλεσμα, σήμερα, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής, ενώ η Αναγέννηση για να αυξήσει την διαφορά της από τις επικίνδυνες θέσεις και για να πλησιάσει την Ξυλαγανή.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΟ Μεσσούνης

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Δόξα Γρατινής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αναγέννηση Παγουρίων

Share it