Search

Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 13 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 21η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Μόνος του έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που νίκησε την Αναγέννηση Παγουρίων και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Στο άλλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ελπίδα Σαπών ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Γρατινής, η Δόξα Σώστη πέτυχε άλλη μια εμφατική νίκη, ο Ορφέας Ξυλαγανής απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει της μάχης των play-out, ενώ ο Ορφέας Στρύμης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Κομψάτος Πολυάνθου 1-0

Την τέταρτη νίκη του μέσα στη σεζόν πανηγύρισε ο Ορφέας Στρύμης που νίκησε με 1-0 τον Κομψάτο Πολυάνθου. Η ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου κατέκτησε αυτό το τρίποντο, μετά από την 9η αγωνιστική, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Χαλβατζής στο 75′, ο οποίος μαζί με τον Μαυρόπουλο βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας του.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Δόξα Σώστη 0-6

Άλλη μία εμφατική νίκη πέτυχε η Δόξα Σώστη που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον ΠΑΟΚ Κοσμίου επικρατώντας με 0-6. Ο Βουλγαρίδης άνοιξε το σκορ στο 29′ και ο Γκεοργκίεφ στο 35′ έκανε το 0-2. Στο 61′ και το 62′ ο Βουλγαρίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, σημειώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, με τον Παπασωτηρίου στο 65′ και το 75′ να διαμορφώνει το τελικό 0-6.

ΑΟ Μεσσούνης-Ορφέας Ξυλαγανής 0-2

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με 20 και πλέον λεπτά καθυστέρηση, λόγω ζητήματος με τον γιατρό του αγώνα, ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε στο ουδέτερο γήπεδο του Μεσοχωρίου της Μεσσούνης με 0-2, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει των play-out. Ο Λαοπόδης στο 31′ έκανε το 0-1, ενώ ο Αραμπατζής στο 90′ έγραψε το 0-2.

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής 1-0

Την νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Ελπίδα Σαπών επί της Δόξας Γρατινής φτάνοντας έτσι τους 44 βαθμούς, συγκατοικώντας με τον Σπάρτακο στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αμέτ Ερκάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 40′, ο οποίος πέτυχε το 14ο τέρμα του στη σεζόν, ευρισκόμενος πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μπόζη.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-0

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων σε ένα ματς που οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Αναγέννηση Παγουρίων 2-1

Την νίκη που τον έστειλε μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Παγουρίων. Στο 16′ ο Καραπάτσιος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 44′ ο Ρομπέρ που ξανασκόραρε, πετυχαίνοντας το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει στο 84′ με τον Κεφή σε 2-1, ενώ προηγουμένως είχε χάσει και πέναλτι, με τον Παπουτσίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Σαρακατσάνη.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 21 αγωνιστικές!

Share it