Search

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 23 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 15η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Με την Δόξα Γρατινής να σημειώνει το σκορ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης με την 15η αγωνιστική. Στην κορυφή παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, με νίκες συνέχισαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, με ενατροπή κέρδισε η Δόξα Σώστη τον Κομψάτο Πολυάνθου, ενώ ο Ορφέας Ξυλαγανής ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-6

Εύκολη νίκη κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κόντρα στον Ορφέα Στρύμης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22′ με το σουτ του Γιαννακιτσίδη, στο 27′ Αχμέτ Φουρκάν έκανε το 0-2, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, ενώ με το πλασέ του Αντωνιάδη στο 37′ που έγινε το 0-3, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα. Στο 75′ ο τελευταίος με σουτ μετά από σέντρα του Ρομπέρ έγραψε το 0-4, εν συνεχεία ο Καραγεωργίου με κεφαλιά στο 81′ μείωσε σε 1-4, στο 86′ ο ίδιος παίκτης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 88′ ο Ρομπέρ που σκόραρε και πάλι, σημείωσε το τελικό 1-6.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-2

Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχοι και αν δεν είχαν απέναντί τους τον Μαγδαληνό, ο οποίος γκολκίπερ της Αναγέννησης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη νίκησε με 0-2 τα Παγούρια. Το σκορ άνοιξε στο 67′ με την κεφαλιά του Αγγέλη, ενώ στο 78′ ο Δανίδης με πλασέ έκανε το 0-2. Να σημειωθεί πως το Κόσμιο έχασε και πέναλτι με τον Δανίδη στο 43′, σε μια φάση που αποβλήθηκε και ο Κωνσταντής με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 45′ είχε και οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Φώτη Ξενάκη.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών 1-0

Στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων επικράτησε με 1-0 της Ελπίδας Σαπών χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Βασιλακάκης με κοντινό πλασέ στο 67′.

Δόξα Γρατινής-Μεσσούνη 8-0

Μετά τα εφτά τέρματα του πρώτου γύρου, η Γρατινή σημείωσε αυτή τη φορά οχτώ κόντρα στην ομάδα της Μεσσούνης. Μόλις στο 5′ ο Ζουμπιάδης με σουτ άνοιξε το σκορ, στο 14′ με το πλασέ του Κυριακόπουλου έγινε το 2-0, ενώ στο 39′ ο Κακουλίδης έγραψε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ και το 56′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Δημήτρης Μπόζης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, στο 70′ ο Χατζίδης, σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα, στο 77′ με σουτ του Μουζασβίλι έγιεν το 7-0 και στο 89′ ο τερματοφύλακας Μπουτσακτσή Εφτούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το τελικό 8-0.

Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ορφέας Ξυλαγανής, που αφενός ξέφυγε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 και αφετέρου έμεινε στο κυνήγι της 6ης προνομιούχου θέσης. Το σκορ άνοιξε στο 20′ με το τέρμα που πέτυχε ο Στέλιος Ηλιόπουλος, το πρώτο του μετά την επιστροφή του στον Ορφέα, ενώ στο 81′ ο Τροκάνας έγραψε το τελικό 2-0.

Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Σώστη 1-2

Πραγματοποιώντας την ανατροπή στο γειτονικό ντέρμπυ της αγωνιστικής, η Δόξα Σώστη κέρδισε με 1-2 τον Κομψάτο Πολυάνθου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με την κεφαλιά του Χατζηαντωνίου, ενώ ο Ανδρίκου στο 40′ επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Και αφού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 76′ με το σουτ του Λάβδα που σταμάτησε στο δοκάρι, στο 80′ και πάλι ο Ανδρίκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 1-2.

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Share it