Search

Νίκησε και την Ελπίδα Σαπών ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και παρέμεινε στην τρίτη θέση της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 1-0 επικράτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων της Ελπίδας Σαπών στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς απειλώντας περισσότερο, χωρίς ωστόσο κάποια σπουδαία ευκαιρία, μιας που ο έντονος άνεμος που έπνεε στην περιοχή, έκανε δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά στο δυνατό τους χρονικό διάστημα, περίπου στο 70ο λεπτό δηλαδή, κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της νίκης.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 15′ με την εκτέλεση φάουλ του Καραθανάση Β. που μπλόκαρε ο Παπαδογιωργάκης. Στο 56′ και πάλι ο τερματοφύλακας του Σπάρτακου αρνήθηκε το γκολ στην νέα προσπάθεια του Καραθανάση, διώχνοντας με τις γροθιές, ενώ στο 67′ η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή, πέτυχε το τέρμα που της χάρισε την νίκη. Ο Χασάν Μέριτς έκανε το γέμισμα, ο Καραθανάσης Α. δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας και ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, παίρνοντας αρχικά ένα κοντρόλ και πλασάροντας στην συνέχεια εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-0. Στο 77′ το σουτ του Αραμπά από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 81′ ο Κασιώτης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από το ύψος της μικρής περιοχής, με το σουτ που επιχείρησε να πέρνα έξω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Καραγιάννη και Δανδανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης(33’Μιχαλακέλλης), Χαρταλάμης, Μ.Χασάν, Άραμπας, Κόγιος, Θωμάς, Δερμιτζάκης(46′ Αργυρόπουλος), Βασιλακάκης(75′ Αθανασιάδης), Γρίβας, Κουβεργιανός(80′ Ρόιδος).

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Εμμανουήλ, Μπαμπούρης, Πασσάς, Α.Καραθανάσης, Κασιώτης, Σωμαράκης(50′ Ερκάν), Καροτενούτο, Λιάρος, Ε.Καραθανάσης(90′ Γκέκας), Κουδούνης (75′ Νεαζή Αλή).

Share it