Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 10η Αγωνιστική-Pre Game (14:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Συνεχίζεται σήμερα με την 10η αγωνιστική η δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το σημαντικό ντέρμπυ μεταξύ της Δόξας Γρατινής και της Ελπίδας Σαπών! Υπενθυμίζουμε πως σήμερα αλλά και την επόμενη εβδομάδα στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και του 2017, οι αγώνες αρχίζουν ένα τέταρτο νωρίτερα, δηλαδή στις 14:45.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση, έξυπνες και φθηνές λύσεις ,για όλα τα προβλήματα! Κομοτηνή Στίλπ. Κυριακίδη 9!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανέβηκε 2ος στην βαθμολογία μετά την νίκη στο ντέρμπυ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, η Δόξα Γρατινής έκανε το 9/9, ενώ νικηφόρα συνέχισαν και οι Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών. Ο Ορφέας Στρύμης επικράτησε της Δόξας Σώστη και τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής νίκησε εκτός έδρας τον Κομψάτο Πολυάνθου. Μπορείτε να θυμηθείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όπως επίσης και την τρέχουσα βαθμολογία.

Ξεκινάμε την σημερινή μας ανάγνωση από το γήπεδο του Πολυάνθου, εκεί όπου ο τοπικός Κομψάτος υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη ηττήθηκε με 2-4 από τον Ορφέα Ξυλαγανής την περασμένη εβδομάδα και παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας. Στόχος του Πολυάνθου για σήμερα είναι μόνο η νίκη, ωστόσο για να την πετύχει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση. Το είχαμε πει και άλλες φορές πως ήταν θέμα χρόνου να ανακάμψει και να έρθουν οι νίκες. Ο Ορφέας προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα και επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις. Για τους γηπεδούχους δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών, με μοναδικό απόντα τον Αράπογλου που είναι τιμωρημένος, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Νεστορίδης και Παπαθέος.

Στον Σώστη, η Δόξα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιπουργκένη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, μια εκ των οποίων ήταν για το Κύπελλο και επιθυμεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Απέναντί της θα βρεθεί το σύνολο του Σάββα Ισαακίδη, που την περασμένη εβδομάδα έχασε μεν, αλλά πολύ δύσκολα δε από την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής. Η Δόξα Σώστη δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Καλοδημίδη, ενώ για τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Αθανασιάδης και Πυλαρινός.

Ο Ορφέας Ξυλαγανής που μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα θα προσπαθήσει να ξαναχτίσει ένα σερί, προσπαθώντας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μεσσούνης. Οι μπλε το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκαν από τον Σπάρτακο με 0-2, σε ένα ματς που διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και ίσως να έπρεπε να αναβληθεί. Η Μεσσούνη όχι μόνο γνώρισε την ήττα, αλλά επίσης το γήπεδο της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το αν και πότε θα φιλοξενήσει και πάλι ποδοσφαιρικό αγώνα. Για τον Ορφέα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης και για τους μπλε, από τους οποίους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σκαμνός.

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Δόξα Γρατινής αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σαπών, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν μέχρι στιγμής το 9/9, απέδειξαν τις περισσότερες φορές πως έχουν το σύνολο και την ποιότητα να κερδίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, όμως τα δυσκολότερα ίσως ματς της σεζόν έρχονται για αυτούς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Η Ελπίδα από την άλλη επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων και έδειξε να ξεπερνά την ψυχολογική πίεση που ίσως αποκόμισε, τόσο μετά τους τραυματισμούς του Αμέτ Ερκάν και κυρίως του Παπαδόπουλου, όσο επίσης και μετά τις δύο σερί ήττες από το Κόσμιο και το Σιδηροχώρι. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου στο σημερινό ματς είναι η νίκη, έτσι ώστε να μειώσει και την διαφορά από την κορυφή. Πέραν των δύο μακροχρόνιων τραυματιών, οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα, εκτός του Πάλι του οποίου η συμμετοχή θα αποφασισθεί την ύστατη στιγμή, ενώ ο Τάσος Μπόζης από την πλευρά των γηπεδούχων δεν υπολογίζει μονάχα στον ανέτοιμο Παπαδόπουλο, που επιστρέφει σταδιακά από τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά το τρελό σερί των δύσκολων επιτυχιών που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα, αγωνίζεται σήμερα εκτός, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αυτή του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από την νίκη επί της Μεσσούνης και βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους σημερινούς τους αντιπάλους, πιθανότατα δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κουβεργιανό, ενώ από την άλλη το Κόσμιο θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Νάνο και Ζάνταλη.

Τέλος η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Το σύνολο του Πέτρου Βιόπουλου μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, φαίνεται όμως να έχει ήδη ξεχάσει εκείνο το ματς και θα αγωνιστεί σήμερα με μοναδικό σκοπό την νίκη. Φιλοξενείται στην ουδέτερη έδρα, της ομάδας έκπληξης της φετινής σεζόν της Αναγέννησης, η οποία προέρχεται από μια ήττα σε ένα ακόμη δύσκολο ματς κόντρα στην Ελπίδα Σαπών, που όμως έχασε και πάλι μαχόμενη. Ο Μεχμέτ Μεχμέτ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Πολυμένωφ, τους Κεφή και Κοκολάκη, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μουρατίδη και Σαρακατσάνη, ενώ από την άλλη ο Μέγας θα είναι πάνοπλος.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 14:45 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Κομψάτος Πολύανθου – Ορφέας Στρύμης

Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Ορφέας Ξυλαγανής – Μεσσούνη

Δόξα Γρατινής – Ελπίς Σαπών

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Αναγέννηση Παγουρίων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Share it