Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 9η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανέβηκε 2ος στην βαθμολογία μετά την νίκη στο ντέρμπυ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, η Δόξα Γρατινής έκανε το 9/9, ενώ νικηφόρα συνέχισαν και οι Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών. Ο Ορφέας Στρύμης επικράτησε της Δόξας Σώστη και τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής νίκησε εκτός έδρας τον Κομψάτο Πολυάνθου.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Σώστη 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Στρύμης και πλέον η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου φιγουράρει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ο Ορφέας στο πρώτο ματς που έδωσε για την τρέχουσα σεζόν στην φυσική του έδρα, επικράτησε, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού αέρα, της Δόξας Σώστη με 1-0. Από την άλλα η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη παρέμεινε στην πρώτη εξάδα, βλέποντας όμως την διαφορά της από τους διώκτες της σχεδόν να εκμηδενίζεται. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 62′ με το σουτ του Μαυρόπουλου.

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 2-4

Στο παιχνίδι που σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ, ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε με 2-4 του μαχητικού Κομψάτου Πολυάνθου, κερδίζοντας μια σημαντική νίκη μετά από πολύ καιρό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με το αυτογκόλ του Καμμά, ενώ ο Οσμάν Χασάν στο 22′ έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με το πέναλτι του Γκόγκου στο 65′ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωάννου στο 75′, πριν οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο τελικό 2-4, με τα γκολ του Τασούδη και του Ροδουσάκη στο 80′ και το 85′ αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως ο Κομψάτος τελειώσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Αράπογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι, ενώ η Ξυλαγανή είχε και δοκάρι.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Δόξα Γρατινής 2-3

Δυσκολεύτηκε αλλά έφυγε με το διπλό από την έδρα του μαχητικού ΠΑΟΚ Κομοτηνής, η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5′ με το μακρινό σουτ του Αντωνιάδη, ενώ στο 20′ ο Παγκοζίδης με ωραία ατομική προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο η ομάδα του κυρίου Μπόζη επανέκτησε το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα με το σουτ του Σεφκέτ Σελήμ στο 42′ που έκανε το 1-2. Στο 65′ ο Μπόζης εκμεταλλεύτηκε το λάθοΑΟ Μεσσούνης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2

ΑΟ Μεσσούνης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2

Με το διπλό απέδρασε από την έδρα της Μεσσούνης, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που επικράτησε με 0-2. Το ματς διεξήχθη σε έναν υπερβολικά βαρύ αγωνιστικό χώρο και η άποψη αρκετών ανθρώπων των γηπεδούχων ήταν πως δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Σπάρτακος άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Αθανασιάδη, ενώ στο 84′ ο Βασιλακάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 80′ με κεφαλιά του Κογιού.

Ελπίδα Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων 2-1

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έδωσε τέλος στο μικρό σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε η Ελπίδα Σαπών, αφού επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32′ με τον Κασιώτη, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να βρουν την γρήγορα απάντηση που έψαχναν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Μουρατίδη στο 42′. Η Ελπίδα ξεκίνησε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κερδίσει και πάλι το προβάδισμα με το τέρμα του Πάλι στο 50′, που έγραψε το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-0

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπυ της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να επικρατεί με 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, που διεξήχθη όμως σε έναν βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 31′ ο Χατζητουλούσης που σκόραρε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Share it