Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχου, 2 φιλοξενούμενου και 1 ισοπαλία συνεχίστηκε με την 5η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Η Δόξα Γρατινής εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα πλέον με μεγαλύτερη διαφορά, αφού η ίδια επικράτησε του ΠΑΟΚ Κοσμίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ηττήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Η Ελπίδα Σαπών πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Ξυλαγανή και η Δόξα Σώστη βρίσκεται πλέον για πρώτη φορά στην εξάδα. Η Αναγέννηση Παγουρίων συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες μετά και το διπλό μέσα στην έδρα του Ορφέα Στρύμης, ενώ Κομψάτος Πολυάνθου και ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict.

Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων 2-3

Άλλη μία σπουδαία νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα του κυρίου Μεχμέτ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ορφέα Στρύμης, που για άλλο ένα ματς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ήττήθηκε, και όχι απλά ξέφυγε περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Δόξα Σώστη! Σε ένα εξαιρετικό ματς που είχε δύο ανατροπές οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Χρηστακάκη στο 10′. Οι παίκτες του κυρίου Κυνηγόπουλου στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, με τα γκολ του Βοϊνιάδη και του Μαυρόπουλου στο 22′ και το 23′. Η Αναγέννηση κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα με το τέρμα του Πολιτίδη στο 43′ για να έρθει στο 88′ ο Μουρατίδης να γράψει το τελικό 2-3.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-0

Πραγματοποιώντας την πιο μέτρια εμφάνιση της φετινής σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου γνώρισε για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν την ήττα, από τον ανεβασμένο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με 2-0. Οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα που πέτυχε ο Θωμάς Γαβριήλ στο 36′, με πέναλτι και στο 75′ κατέκτησε μια πολύ σημαντική νίκη που τον εδραίωσε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν πλέον, πέραν του Κοσμίου και με την Ελπίδα Σαπών στην δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Δόξα Γρατινής.

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-1

Σε ένα ντέρμπυ κορυφής με πολύ ενδιαφέρον, αλλά μέτριο θέαμα η Δόξα Γρατινής συνέχισε την εξαιρετική της πορεία επικρατώντας με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κυριακόπουλο στο 23′ και ο Καμζέλας στο 70′ με ένα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου δεν παράτησε τον αγώνα, δίνοντας την μάχη του μέχρι το τέλος, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Μυστρίδη στο 89′ στο τελικό 2-1.

Ορφέας Ξυλαγανής-Ελπίδα Σαπών 0-2

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Ελπίδα Σαπών, που νίκησε εκτός έδρας με 0-2 τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42′ με το τέρμα του στόπερ Παπαδόπουλου, με τον Αμέτ Ερκάν στο 75′ να γράφει το τελικό 0-2 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του. Ο Ορφέας παρουσιάστηκε μαχητικός σε αυτό το σημαντικό ματ, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Δόξα Σώστη-ΑΟ Μεσσούνης 2-0

Πήρε φόρα η Δόξα Σώστη και πέτυχε άλλη μια συνεχόμενη νίκη που την ανέβασε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη παρόλο που είδε τις προσπάθειες της στο πρώτο μέρος να μην αποδίδουν καρπούς, άνοιξε τελικά το σκορ, με τον…συνήθη ύποπτο Δημήτρη Ανδρίκου, που σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Καλοδημίδης ήταν αυτός που έκανε το 2-0, με εκτέλεση κόρνερ, αφού ο γκολκίπερ της Μεσσούνης δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για πρώτα φορά στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας στον πάγκο τους σε ρόλο προπονητή, τον Αρχοντή Εξακοΐδη, που είναι και πρόεδρος του συλλόγου.

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-2

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις δύο από τους νεοφώτιστους της σεζόν. Η παράδοση που θέλει τον οποιοδήποτε νέο προπονητή σε πάγκο ομάδας να κερδίζει θετικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε, αφού ο Φώτης Κωνσταντινίδης που ανέλαβε τα ηνία των γηπεδούχων, μπορεί να μην κέρδισε του τρεις βαθμούς την ύστατη στιγμή, όμως οδήγησε τον Πολύανθο σε θετικό αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό. Η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη ήταν αυτή που προηγήθηκε με 0-1, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 32′ ο Χατζίδης, με τον Χατζηαντωνίου να απαντά αμέσως για τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 35′. Στο 70′ ο Ροδουσάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1, με τον Θεοδωρίδη στο 88′, να ισοφαρίζει σε 2-2 για τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που κέρδισε δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας να παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά.

Share it