LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι 5η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με την σελίδα μας να καλύπτει και τα σημερινά ματς, μεταφέροντάς σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 15:00 το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων 2-3 (Τελικό)

Σκόρερ: 22′ Βοϊνιάδης, 23′ Μαυρόπουλος/10′ Χρηστακάκης, 43′ Πολιτίδης, 88′ Μουρατίδης

Διαιτητές: Χούσκογλου, Τσιαβδαρίδης, Λαπάτας

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 36′(πεν),75′ Θωμάς/

Διαιτητές: Χαρίτσης, Μπαλάφας, Μωραίτης

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 23′ Κυριακόπουλος, 70′ Καμζέλας/ 89′ Μυστρίδης (πεν)

Διαιτητές: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Γκιόσης

Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-Ελπίδα Σαπών 0-2 (Τελικό)

Σκόρερ: /42′ Παπαδόπουλος, 78′ Αμέτ Ερκάν

Διαιτητές: Κουμπαράκης, Δανδανίδης, Καραγιάννης

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-ΑΟ Μεσσούνης 2-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 75′ Ανδρίκου, 78′ Καλοδημίδης/

Διαιτητές: Χαμαλίδης, Βασιλείου, Κοτσαρίδης

Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-2 (Τελικό)

Σκόρερ: 35′ Χατζηαντωνίου, 70′ Ροδουσάκης/32′ Χατζίδης, 88′ Θεοδωρίδης

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Καρακασίδης, Γαρδικιώτης

Share it