Search

Χάλασε του Καπετάνου για την Δόξα Δράμα που πήρε Μπαϊκαρά, Πεταυράκη, Πετρόπουλο και άλλους τρεις!

Ήταν να μην πάρει φόρα στα μεταγραφικά της η Δόξα Δράμας, που σαρώνει την αγορά προχωρώντας σε εντυπωσιακές κινήσεις ακόμη και για τα δεδομένα της Football League.

Πρώτη απο τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών που είχε αίσιο τέλος για τους Δραμινούς, αυτή του Ντενίζ  Μπαϊκαρά με τον Τούρκο πρώην παίκτη των Ξάνθης και Πανθρακικού ήδη να βρίσκεται στην Δράμα μετέχοντας στις προπονήσεις του συλλόγου.

Απο εκεί και πέρα ακόμη ένας πρώην “πράσινος” θα φορά την φανέλα της Δόξας Δράμας, με τον 25χρονο πλάγιο μπακ Σταύρο Πεταυράκη(φωτο) να φορά τα “ασπρόμαυρα” της Δόξας. Ο Πεταυράκης πέρα απο  τον Πανθρακικό έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΚ, Διαγόρα, Φωστήρα και πέρσι στην Λαμία.

Πέρα όμως απο τους δύο πρώην παίκτες του Πανθρακικού η Δόξα Δράμας, και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Ιωσηφίδης ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο δεξιό μπακ με προϋπηρεσία σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον πρώην αμυντικό της Βέροιας Μπράνκο Όστοϊτς, και τον πρώην αμυντικό της Κέρκυρας Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι.

Παράλληλα μετά ναυάγιο στο οποίο οδηγούνται οι συζητήσεις με τον Καπετάνο η ομάδα της Δόξας ενεργοποίησε την συμφωνία της με τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τον 31χρονο πολύπειρο φορ να ετοιμάζεται να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” καθώς απέμειναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, πέρα απο τον Μπαϊκαρά ήδη οι Πεταυράκης, Σπυρόπουλο και Ντιμιτρόφσκι μετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας της Δράμας, ενώ ο  Σέρβος, Όστοϊτς, τελείωσε αργά την εργομετρική δοκιμασία  και έχασε την απογευματινή προπόνηση. Ωστόσο θα βρίσκεται από σήμερα και αυτός στην Δράμα προκειμένου να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Πετρόπουλος θα περάσει σήμερα τα εργομετρικά και στην συνέχεια είναι  πολύ πιθανό να δώσει το παρών του στην προπόνηση της Τετάρτης, με τους παίκτες της Δόξας.

Share it