Search

Συμφώνησαν και ντύνονται με τα ασπρόμαυρα της Δόξας Δράμας Μπαϊκαρά και Καπετάνος!

Παίκτες της Δόξας Δράμας θα πρέπει να θεωρούνται οι Ντενίζ Μπαϊκαρά και Παντελής Καπετάνος που τα βρήκαν με την διοίκηση των “μαυραετών” και τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Ιωσηφίδη, και απομένουν μόνο οι τελικές υπογραφές.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Sportdrama, ο μόνιμος κάτοικος Ξάνθης Ντενίζ Μπαϊκαρά βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και περνάει εργομετρικά τα οποία αναμένεται να είναι πολύ καλά και καθώς υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό από χθες αναμένεται το απόγευμα να υπογράψει

Ο Μπαϊκαρά γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθη να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό. Τη φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και έπαιξε μαζί της στην Σούπερ Λίγκα, όπου μέτρησε συνολικά 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 11 γκολ. Τον Ιούλιο του ‘16 αποτέλεσε και πάλι μεταγραφικό στόχο της Δόξας, ωστόσο κατέληξε τελικά στα Τρίκαλα.

Πέρα όμως απο τον Μπαϊκαρά παίκτης της Δόξας θα είναι και ο επίσης πρώην της Ξάνθης, Παντελής Καπετάνος. Με τον 34χρονο επιθετικό απο την Πτολεμαΐδα να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Δόξας, και όπως ο Μπαϊκαρά έτσι και ο Καπετάνος ακόμα και εντός ημέρας αναμένεται στην πόλη της Μακεδονίας για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Δόξα.

Share it