Search

Ένας χρόνος SportsAddict! Η Αθλητική ενημέρωση της Θράκης απέκτησε ονοματεπώνυμο

Σαν σήμερα ακριβώς έναν χρόνο πριν έβγαινε στον ιντερνετικό αέρα το SportsAddict.gr, μια προσπάθεια μιας παρέας ανθρώπων με παρουσία στον χώρο που μετά απο αρκετή σκέψη πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν ένα αθλητικό σαιτ που θα έβγαζε στο προσκήνιο τα καλώς αλλά και και τα κακώς πραγμένα στον Αθλητισμό και όχι μόνο της περιοχής μας, πάντα με εγκυρότητα και φυσικά χωρίς “κιτρινισμούς”.

Άλλωστε όταν οι Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Βλαδίμηρος Αρζίδης, Κοσμάς Πανταζής και Σταύρος Παρσαντανιάν που ήταν οι πρωτεργάτες της δημιουργίας της σελίδας πήραν την απόφαση της δημιουργίας ενός τέτοιου εγχειρήματος στο μυαλό τους είχαν ξεκάθαρη αντίληψη του τι θέλουν να αλλάξουν στον χώρο της ενημέρωσης και δη της αθλητικής που με γνώση τους κάποιοι έφεραν στην…εξαθλίωση.

Ήδη στον πρώτο χρόνο το όραμα της δημιουργίας μιας dream team ανθρώπων που θα δουλεύουν με εγκυρότητα και αμεσότητα για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού παίρνει σάρκα και οστά. Σε αυτό τον ένα χρόνο πολλοί άνθρωποι συνέβαλαν στο να μεγαλώσει και να δυναμώσει με υγιή τρόπο το SportsAddict. Συνάδελφοι όπως ο Γιώργος Πανταζίδης, ο Διονύσης Βοργιάς και φυσικά η Παναγιώτα Τσικάκη που με τον φακό της έχει χαρίσει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο με τεράστια συμμετοχή σε αυτό το όνειρο. Αλλά και οι νέες προσθήκες του τιμ όπως η Μαρία Σταθάκη, ο Δημήτρης Καλτέκης, ο Δημήτρης Παναγιωτάκος, ο Κώστας Νασούδης, ο Νότης Κατσάνης, ο Γιώργος Δημητριάδης και έπονται και άλλοι που μας φέρνουν ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το αύριο της αθλητικής και όχι μόνο ενημέρωσης σε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους φίλους βοήθησαν απο την αρχή αυτής της μεγάλης προσπάθειας, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο ωστόσο όλοι τους αποτελούν κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του SportsAddict.

Σε αυτό τον ένα χρόνο το SportsAddict έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια προβολές, κάτι εντυπωσιακό καθώς αντίστοιχα αθλητικά σαιτ της περιφέρειας ξεκίνησαν να αγγίζουν τέτοια νούμερα στον δεύτερο τους χρόνο, και μάλιστα από αυτά τα 3 εκ., πάνω απο 350 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες που επιλέγουν για την ενημέρωση τους τη σελίδα μας. Κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση του κόσμου αλλά και άλλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.

Άλλωστε σε αυτό τον ένα χρόνο το SportsAddict έχει να επιδείξει αρκετές δημοσιογραφικές επιτυχίες, πάντα με εγκυρότητα και φυσικά με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, χωρίς “κιτρινισμούς” και αναζήτηση δημιουργίας ίντριγκας και προβλημάτων απο το πουθενά, και  φυσικά κάτι άγνωστο για πολλούς “συναδέλφους” ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Φυσικά μία από τις κορυφαίες στιγμές ήταν η πλήρης κάλυψη του Final 4 Παίδων Βόλεϊ με εικόνα, ήχο και πολλά θέματα για την διοργάνωση και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι τη νέα αθλητική χρονιά, με στόχο πάντα την αμερόληπτη δημοσιογραφία χωρίς “κιτρινισμούς” και απρόσωπα άρθρα.

SportsAddict.gr! O αθλητισμός της ΑΜ-Θ σε πρώτο πλάνο, και με… υπογραφή! Για να ενημερώνεστε συνεχώς για θέματα του Sportsaddict κάντε like στην σελίδα μας στο facebook, και μπείτε και εσείς στην μεγάλη συντροφιά της σελίδας που ήρθε για να μείνει…

Χρόνια πολλά SportsAddict.gr!

 

Share it

Μία Απάντηση