Search

Στην φιέστα ανόδου του Σιδηροχωρίου ως επίσημος καλεσμένος ο πρωταθλητής Ξάνθης Άρης Αβάτου! Τα συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης

Στην φιέστα τίτλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης και άνοδο στην Γ’ Εθνική της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, βρέθηκε επιτελείο της ομάδας του Άρη Αβάτου δείχνοντας έτσι πως οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις άλλωστε αμφότερες τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής(θυμηθείτε ΕΔΩ τον χάρτη)

Το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δρίγγας, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Μπόσβελης και ο έφορος Χουσείν Γιοκσούν. Ενώ μετά την απονομή οι εκπρόσωποι του Άρη Αβάτου, που αποδέχθηκαν με χαρά την επίσημη πρόσκληση της ομάδας του Σιδηροχωρίου, δεξιώθηκαν απο τους διοικούντες της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Θράκης.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Συγχαίρουμε δημόσια την ομάδα του όμορου νομού μας ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Θράκης και άνοδο της στην Γ Εθνική κατηγορία καθώς και για την επίσημη πρόσκληση που στείλανε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδος μας ώστε να παραβρεθούμε στην σημερινή απονομή καθως και στην δεξίωση που ακολούθησε λίγο αργότερα. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δρίγγα Δημήτριο,τον Γ.Αρχηγό Μπόσβελη Ιωάννη καθώς και τον Εφορο υλικού Χουσείν Γιοκσούν.

Share it