Search

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους της Ξάνθης! Με Καλογιάννη κέρδισαν την Βέροια

Μετά απο αρκετές ισοπαλίες και ατυχίες η ομάδα Νέων της Ξάνθης επέστρεψε στις νίκες, πανηγυρίζοντας νίκη ξανά μετά το διπλό στην Κέρκυρα στις 11 του Μάρτη και νίκη στα Πηγάδια μετά τις 4 Μαρτίου και το 1-0 επί του Πλατανιά.

Το “χρυσό” γκολ που χάρισε τη νίκη στους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη σημείωσε στο 31′ ο Δημήτρης Καλογιάννης με σουτ, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της Κ20 της ξανθιώτικης ΠΑΕ θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και άλλα τέρματα ικανοποιώντας τον  αρκετό κόσμο που έδωσε το παρών στα Πηγάδια.

Πλέον οι παίκτες της ομάδας Νέων της Ξάνθης στρέφουν την προσοχή τους στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αμφότερα στα Πηγάδια, κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννενα σε εξ΄αναβολής παιχνίδια απο τον πρώτο γύρο!

Με αυτή τη νίκη ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 29 βαθμούς μετά απο 28 παιχνίδια, ανεβαίνοντας εκ νέου στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Νεοχωρίτης με βοηθούς τους Γεροντίδη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χασάνογλου Φειζή (55′ Τσέλα), Ψεμματάς, Παπάζογλου, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, Καπτέλι (68′ Τζιβανόπουλος), Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Καλογιάννης (76′ Τενεκές).

Share it