Search

Με 16 μετάλλια επέστρεψε από τη Βουλγαρία ο Νηρέας Ορεστιάδας!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Νηρέα Ορεστιάδας στην 1η διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Pazartzik της Βουλγαρίας με την επωνυμία “Shampion 2017”. Ο σύλλογος από τον Έβρο ήταν ο μοναδικός ελληνικός που πήρε μέρος στη διοργάνωση.

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Νηρέα που ακολουθεί:

«Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2016 , ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στη 1η διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Pazartzik της Βουλγαρίας . Οι αγώνες με την επωνυμία ” Shampion 2017 ” διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Pazartzik 5 διαδρομών όπου συμμετείχαν 200 αθλητές/αθλήτριες, από 6 συνολικά συλλόγους !

Η ομάδα του ΝΗΡΕΑ αν και μικρή ως αποστολή , ήταν μοναδική εκπρόσωπος απο την Ελλάδα . Συνολικά συμμετείχε με 9 αθλητές/τριες 8 προαγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 09-12 ετών και 1 αγωνιστικών κατηγοριών εκ των οποίων 7 κορίτσια και 2 αγόρια !!!

Στον πρώτο τους αγώνα για το 2017 και έπειτα απο μεγάλο κενό σε αγώνες και έλλειψη προπονήσεων , τα Δελφίνια του ΝΗΡΕΑ τα πήγαν περίφημα κάνοντας όλοι οι αθλητές νέα ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας τουλάχιστον απο ένα μετάλλιο. Συγκεκριμένα κατέκτησαν 16 μετάλλια συνολικά 7 Χρυσά, 4 Ασημένια και 5 χάλκινα .

Μετά το τέλος των αγώνων μικροί και μεγάλοι, επισκέφτηκαν την πόλη της Φιλιππούπολης και η επιστροφή αργά το βράδυ του Σαββάτου ήταν γεμάτη χαμόγελα και νέες εμπειρίες.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής ,τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτούς τους αγώνες και τον προπονητή τους Μιρμιγκίδη Ιωάννη.

Η προαγωνιστική ομάδα ανανεώνει το ραντεβού της σε δυο εβδομάδες όπου θα συμμετέχει σε Διασσυλογικούς αγώνες στη Νάουσσα .

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” : Καπούλα Βασιλική, Αδαμίδη Μαρία-Ελένη, Καπούλα Γεωργία, Παλατσίδη Φωτεινή, Τζιαμπάζη Δήμητρα, Τζίνη Ραφαηλία , Παλατσίδη Κων/να, Οικονόμου Γεώργιος και Κυριακίδης Ιωάννης.
Προπονητής Αποστολής : Μιρμιγκίδης Ιωάννης ,
Έφοροι Προαγωνιστικής : Αθανασιάδου Νουρσέλ.
Αρχηγός Αποστολής : Οικονόμου Αλέξανδρος

Δ.Σ ΝΗΡΕΑ
Ορεστιάδα 31/01/2017»

Share it