Search

Ευχές και από την Αλγερία στον Ορφέα Σοφικού! (video)

Ένας παλιός γνώριμος που πέρασε από την Ελλάδα και από την Θράκη, ο Σοφιάν Σερφά που μέχρι τα μέσα της περσινής σεζόν φορούσε τη φανέλα του Πανθρακικού, έστειλε από την Αλγερία όπου και αγωνίζεται πια με τη φανέλα της Constantine, τις ευχές του στην ομάδα του Ορφέα Σοφικού.

Δείτε το βίντεο:

[the_ad id=”16077″]

Share it

13 Απαντήσεις

  1. Ξέρω πώς δεν θα το δημοσιεύσετε αλλά δεν την κόβετε αυτήν την ανοησία με το Σοφικό και τους επαγγελματίες παίχτες; καταντάει γραφικό.

    1. Κλασική περίπτωση -όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει…’ Εδω άλλες ομάδες παρακαλάνε για κάτι τέτοιο ! Μπράβο στα παιδιά λέμε ρε συ … η ομάδα απ’το χωριό/πόλη σου εσένα μπορεί ;;;

  2. Μπράβο ρε Ορφέα ! Μόνο εσυ τα κάνεις αυτα ! Άσε να λένε, από μέσα τους παρακαλάνε !!!

  3. Γραφικό αλα για να φτάσεις εδω το διάβασες, έτσι ; το να γράψεις σχόλιο για κάτι που θεωρείς γραφικό λέει αρκετά για σένα ! Μπράβο ρε Ορφέα, άλλες ομάδες πάντως παρακαλάνε για τέτοιο βιντεο.

  4. Ρε παιδια με τοσα σχολια για το σοφικο πρεπει να εχει 1000 ατομα στο γηπεδο

  5. Και η πλάκα είναι οτι οι δυο απαντησεις ειναι η μια μετα την αλλη σε χρονικο διαστημα. χαχαχα. μαλιστα.

    1. Profanos einai kati entharintiko pros ston sylogo kai tin omada. To oti to anevazoun sti sinexia diafora site einai ‘diafimisi’ gia to Evritiko podosfairo. Ektos kai an yparxoun poloi epaggelmaties paiktes pou kanoun video gia tis omades tou Evrou kai den to xeroume. Oloi to xerontai pistevw. Ta paidia exoun ta kone tous ap’oti fenete.