Search

LIVE απο το ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Εορδαϊκός και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου  της Γ’ Εθνικής και βέβαια την εντός έδρας αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Εορδαϊκό, όπως φυσικά και όλων των άλλων αγώνων του 1ου ομίλου.

Ώρα 14:01 Κατά βάση το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στο γήπεδο του ΑΟΞ, καθώς ως γνωστόν η Δόξα Προσκυνητών έχει ρεπό, για αυτό άλλωστε έδωσε και φιλικό την Παρασκευή με την Κ19 του Πανθρακικού 

Ώρα 14:05 Με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας τον Βασίλη Λαζαρίδη στην αποστολή η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στοχεύει στην επιστροφή στις εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα μετά την μοναδική της ήττα μέχρι τώρα απο την Δόξα Δράμας.

Ώρα 14:10 Απο την άλλη αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Εορδαϊκού κυρίως εξωαγωνιστικά, καθώς αποχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές αλλά και ο γυμναστής της ομάδας πριν το ματς με τον Ορφέα.

Ώρα 14:15 Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική αναμέτρηση που δίνει στην Θράκη ο Εορδαϊκός καθώς αγωνίστηκε εις διπλούν στην Κομοτηνή με την Δόξα Προσκυνητών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα και στα δύο με πιο πρόσφατη την ήττα για το Κύπελλο με 2-1, χάρις σε τέρματα των Γιαννακιτσίδη, Πανουργιάς για τον Εορδαϊκό είχε ισοφαρίσει ο Καλογιαννίδης.

Ώρα 14:20 Πρόκριση είχαμε και για τον Ορφέα που κέρδισε στην Ξάνθη την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου με 3-2, και έτσι στην Β’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής θα έχουμε Θρακιώτικη μάχη με τον Ορφέα να φιλοξενεί την Δόξαν Προσκυνητών στο ΑΟΞ.

Ώρα 14:25 Να επιστρέψουμε όμως στα του σημερινού αγώνα, θυμίζοντας πως ο Ορφέας προέρχεται απο την ισοπαλία στο Παραλίμνιο Σερρών κόντρα στον Απόλλων, αποτέλεσμα που τον έφερε μετά απο 5 ματς στην 6η θέση με 6 βαθμούς.

Ώρα 14:30: Διαιτητής του αγώνα είναι ο Παρχαρίδης με βοηθούς τους Χατζηνάκος και Κουβαλάκη απο την ΕΠΣ Δράμας.

Ώρα 14:35: Θυμίζουμε πως πέρα απο το ματς του ΑΟΞ για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχουμε επίσης τα παιχνίδια: Νάουσα – ΑΟ Καρδίας, ΑΕ Ποντίων – Νέστος Χρυσούπολης, Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας – Καμπανιακός, και τα δύο  ντέρμπι της αγωνιστικής ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς και Καβάλα – Δόξα Δράμας.

Ώρα 14:40: Πάμε να περάσουμε στις εντεκάδες, κάνοντας αρχή με τον Ορφέα. Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ξεκινούν οι: Ρούφος, Ρομανίδης, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Βασίλης, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γιάννης, Μομίνογλου Τουγιάλ

Ώρα 14:45: Οι 11 που επέλεξε ο κ.Αλεξίου για τον Εορδαϊκό είναι οι: Στόικος, Νικολαιδης, Διννοβίτσης, Σαββίδης, Λιάμης, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης, Μπίκος, Ίβιτς, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.

Ώρα 14:48: Στον πάγκο για τον Όρφέα κάθνται οι: Τζαμπάζ Χακή, Μόσχος, Πασχαλίδης, Αθανασίου, Χαραλαμπίδης Μ., Λαζαρίδης, Καρά Αλή.

Ώρα 14:51: Στον πάγκο για την ομάδα του Εορδαϊκού βρίσκονται οι: Καλογιαννίδης, Ταβά, Εντσό, Βλαδίκας, Περσίδης, Μυροφορίδης, Λιαπτσής.

Ώρα 14:55: Λίγος ο κόσμος που βρίσκετε στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ οι δύο ομάδες έχουν μπει στα αποδυτήρια και ετοιμάζονται για την έναρξη του αγώνα.

Ώρα 15:00: Σέντρα στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό να δίνει την αρχή στο ματς.

Ώρα 15:04: Πρώτη καλή στιγμή για τον Ορφέα! Μετά από βολέ του Ρούφου, αντεπίθεση για Ορφέα, σέντρα από τα δεξιά, ο Γιάννης Καραγκιόζης σούταρε μεσα από την περιοχή και οι αμυντικοί έδιωξαν στην γραμμή σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης μετά την κεφαλιά του Μακράκη η μπάλα πέρασε αουτ.

Ώρα 15:13: ΓΚΟΟΟΟΛ για τον Ορφέα! Μετά από ωραία κατά μέτωπο επίθεση του Μουμίνογλου ο επιθετικός του Ορφέα πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο του πέναλντι όπου ο Γιάννης Καραγκιόζης σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στόικου για 1-0.

Ώρα 15:22: Νέα καλή στιγμή για τον Ορφέα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπουνταγκίδης έγινε κάτοχος της μπάλας,το σουτ του όμως πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Στόικου. Ο Εορδαϊκός προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς όμως η ομάδα του Ορφέα δείχνει να είναι αυτή που ελέγχει τον αγώνα.

Ώρα 15:25:ΓΛΟΛ! Στο παιχνίδι της Καβάλας με τη Δόξα Δράμας το σκορ έχει ανοίξει για την ομάδα της Δράμας ύστερα από καρφωτή κεφαλιά του Ιγκόρ στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Καβάλας.

Ώρα 15:38:ΓΚΟΛ για τον Εορδαϊκό κόντρα στην ροή του ματς.Η ομάδα του Εορδαϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει έπειτα από μακρινό σουτ του Ίβιτς στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια του Εορδαϊκού.

Ώρα 15:38: Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Ορφέα. Εκτός περνάει ο Ρομανίδης και την θέση του
παίρνει ο Χακή Τζαμπάζ.

Ώρα 15:39: Ο Ορφέας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ που δέχτηκε αλλά το σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη πέρασε άουτ.

Ώρα 15:42: Κίτρινη κάρτα για τον Μαυρόπουλο της Ξάνθης ο οποίος έπεσε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να τον τιμωρεί για θέατρο.

Ώρα 15:47: Τέλος του πρώτου μέρους με το σκορ ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Εορδαϊκό να βρίσκεται στο 1-1.

Ώρα 15:55:Τα σκορ του πρώτου ημιχρόνου στα άλλα ματς του ομίλου. ΦΑΣ Νάουσα-ΑΟ Καρδίας 0-1,
Καβάλα-Δόξα Δράμας 0-1, ΑΕΠ Βατόλακκου-Νέστος Χρυσούπολης 0-1,
Μακεδονικός Φούφα-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 ,Αλμωπός Αριδαίας-Καμπανιακός 0-0, Ορφέας Ξάνθης-Εορδαϊκός 1-1
ΑΠΕ Λαγκαδά-Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

Ώρα 15:03: Σέντρα για το δεύτερο μέρος του αγώνα με αλλαγή για τον Εορδαϊκό. Εκτός βγαίνει ο Νικολαΐδης και την θέση του παίρνει ο Εντσό.

Ώρα 15:07: Δεύτερη,αναγκαστική,αλλαγή για τον Εορδαϊκό. Ο Χαραλαμπίδης περνάει εκτός και ο Ταβά μπαίνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Ώρα 15:16: Τρομερή χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Γιάννης Καραγκιόζης έπιασε την κεφαλιά-πάσα για τον Μπουνταγκίδη ,ο οποίος κατέβασε ωραία με το στήθος την μπάλα και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Ώρα 15:18: Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού πραγματοποιείται η δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα. Εκτός βγαίνει ο Ξαντίνιδης και την θέση του παίρνει ο Λαζαρίδης που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ορφέα.

Ώρα 15:22: ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον Ορφέα!! Ιδανικό ντεμπούτο για το Λαζαρίδη ο οποίος σκοράρει για το 2-1.Έπειτα από ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή ο Λαζαρίδης με ωραίο σουτ έβαλε την ομάδα του και πάλι μπροστά στο σκορ!

Ώρα 15:27: Το σκορ στο τοπικού ενδιαφέροντος ντέρμπι μεταξύ της Καβάλας και της Δόξας Δράμας είναι πλέον 1-2. Η Καβάλα ισοφάρισε με τον Γιαλούση προσωρινά και λίγα λεπτά αργότερα ο Ιγκόρ σκόραρε ξανά για το 1-2.

Ώρα 15:30: Κίτρινη κάρτα στον Καλογιαννίδη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουμίνογλου.

Ώρα 15:32: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα! Σέντρα του Μουμίνογλου από τα αριστερά ο Μπουνταγκίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά απο το δοκάρι.

Ώρα 15:33: Ωραία συνεργασία Μουμίνογλου και Γιάννη Καραγκιόζη, ο πρώτος βγαίνει τετ α τετ με τον Στόικο, ο οποιός αποκρούει την μπάλα.

Ώρα 15:34: Τελευταία αλλαγή για τον Εορδαΐκό. Μέσα ο Καλογιαννίδης, έξω ο Μπίκος.

Ώρα 15:38: Με 10 ο Εορδαϊκός! Ο Ιωαννίδης αντικρίζει την κόκκινη κάρτα καθώς προσπάθησε να χτυπήσει τον αντίπαλο του με γροθιά.

Ώρα 15:45: Ο Ορφέας ολοκληρώνει τις αλλαγές του. Στο ματς περνάει ο Μόσχος στην θέση του Βασίλη Καραγκιόζη.

Ώρα 15:46: Μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαΐκό! Μετά από κάθετη πάσα του Καλογιαννιδη ο Ίβιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ρούφο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

Ώρα 15:50:ΓΚΟΛ! Ψυχρολουσία στο γήπεδο του Ορφέα. Ο Εορδαΐκός ισοφαρίζει στο 92ο λεπτό με γκολ του Καλογιαννίδη.

Ώρα 15:53: ΤΕΛΟΣ του αγώνα! Με το σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά σε 2-2.

Ώρα 15:55: Μετά την λήξη του αγώνα υπήρχαν έντονες διαμάχες στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ παικτών και διαιτητών με αποτέλεσμα ο Βασίλης Καραγκιόζης να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.

Share it