Search

Οι τρείς αθλητικές και η μόλις μία πολιτική που συμπεριέλαβαν στο πρωτοσέλιδο τους τον θρίαμβο του Μιχαλεντζάκη!

Σε μια εποχή που το ίντερνετ πλέον αποτελεί τον βασικό τρόπο ενημέρωσης και των Ελλήνων, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες, θα περίμενε κανείς πως οι εφημερίδες και δη οι αθλητικές θα έπρεπε να είναι πιο προετοιμασμένες για να παίξουν δυνατά μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού.

Επιτυχία σαν και αυτή που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης ο Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, αντ’ αυτού μόλις τέσσερις εφημερίδες συμπεριέλαβαν ένα κομμάτι στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα για τον θρίαμβο του Θρακιώτη κολυμβητή που μόλις στα 17 του χρόνια έγινε χρυσός παραολυμπιονίκης, και μάλιστα απο αυτές μόνο η “GOAL”  έχει σε περίοπτη θέση αναφορά για το χρυσό του Μιχαλεντζάκη.

Πιο συγκεκριμένα απο αθλητικές η Goal έχει στο  πάνω μέρος του πρωτοσέλιδου της τον τίτλο “ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ”, με την Sportday να αναφέρει κάτω δεξιά “Χρυσό ο Μιχαλεντζάκης στην κολύμβηση στο Ρίο”. Με την Ώρα των Σπορ  την μοναδική οπαδική εφημερίδα που δεν ασχολήθηκε με ποδόσφαιρο, ίσως και γιατί η ΑΕΚ δεν είχε παιχνίδι, να αναφέρει κάτω δεξιά “ΧΡΥΣΟΣ ο Μιχαλεντζάκης”, ενώ η Metrosport αναφέρει κάπου στο μέσον της σελίδας της μια γραμμή που γράφει “Χρυσό μετάλλιο με ασύλληπτη επίδοση στην Κολύμβηση για τον Μιχαλεντζάκη”.

Αν πάμε στις πολιτικές εκεί και αν σε πιάνει η καρδιά σου με τις περισσότερες να βρίσκουν χώρο στο πρωτοσέλιδο για τα παιχνίδια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αλλά όχι για ένα χρυσό μετάλλιο Έλληνα αθλητή, μοναδική εξαίρεση το “ΕΘΝΟΣ” έχει χτύπημα πάνω αριστερά στο πρωτοσέλιδο της αναφέροντας “Ο χρυσός μαθητής της Κολύμβησης που έλαμψε στο Ρίο”.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που βρήκαν λίγο χώρο και για τον καμάρι της Θράκης, τα συμπεράσματα δικά σας…

Share it