Search

Μια πόλη στη μέση…

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά η 3η αγωνιστική της Premier League, οπού μας μεταφέρει στην πόλη του Μάντσεστερ οπού απο το πρωί του Σαββάτου όλοι θα προσμένουν με αγωνία την μεγάλη μάχη των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης.

Χωρισμένο στην μέση το Μάντσεστερ για τους “κόκκινους” του Μουρίνιο και τους “μπλέ” του Γκουαρδιόλα. Η Γιουνάϊτεντ φέτος θέλει το κάτι παραπάνω και με μπροστάρηδες τους Ιμπραίμοβιτς και Ρούνεϊ θα κυνηγήσουν το τρίποντο στην έδρας τους, με την ομάδα του Μουρίνιο που μπορεί να έχει ξεκινήσει με νίκες όμως δεν μας έπεισε ακόμα.

Απο την άλλη η Σίτι δείχνει να κάνει κομμάτια όποιον βρεθεί μπροστά της. Εδώ όμως σε αυτήν την αναμέτρηση τα πράγματα είναι διαφορετικά, για να σε δούμε κύριε Γκουαρδιολα τι κινήσεις θα κάνεις σε αυτήν την μάχη.

Εκτιμώ πως το ματς θα έχει και λίγο ξύλο καμιά σφαλιάρα καμιά βρισιά κάνα τραβηγματάκι ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και αρκετές κάρτες γιατί όχι και κόκκινη, αφού οι μέντορες των δυο ομάδων(Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα) ξέρουν να προσφέρουν θέαμα και εκτός τερέν. Εκτίμηση μου φίλοι μου, άσσος στο 2,10

CAREW

Share it