Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το “παράπονο” του Γιακουμάκη και η απάντηση του MVP της Εθνικής Πέτρου Μάνταλου!

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα, στη νίκη που σημείωσε η Εθνική μας απέναντι στο Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό με 2-0, καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ και μοίρασε την ασίστ στον Γιακουμάκη στο πρώτο.

Oι αλλαγές του Γκουστάβο Πογιέτ, Γιώργος Γιακουμάκης και Πέτρος Μανταλός εξασφάλισαν την τέταρτη νίκη της Εθνικής σε ισάριθμα ματς στο Nations League και την πρωτιά. Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ έβγαλε την ασίστ στον φορ της Σέλτικ για το πρώτο γκολ και ο Μάνταλος «σφράγισε» τη νίκη με το 2-0 στις καθυστερήσεις.

Ο Γιακουμάκης στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το ματς «πείραξε» τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ αναφέροντας: «Είμαι χαρούμενος γιατί με τον Πέτρο έχουμε προϋπάρξει και συμπαίκτες. Ούτε στην προπόνηση δεν μου έχει κάνει ασίστ (σ.σ. γελάει) και αυτή ήταν η πρώτη. Κάπως έπρεπε να γίνει αυτό και ελπίζω αν έρθουν και άλλα γκολ σε συνεργασία με τον Μάνταλο».

Από την πλευρά του ο 30χρονος διεθνής μέσος αναφέρθηκε στη NOVA στη… μισή ασίστ που έβγαλε στον Γιακουμάκη, λέγοντας: «Με τον Γιακουμάκη είχαμε προηγούμενα, είχε παράπονο από τον καιρό στην ΑΕΚ ότι δεν του έβγαζα ασίστ. Μόλις έβαλε το γκολ έτρεξε από το μέρος μου. Έχασα τα λόγια μου, μου είπε η πρώτη, μισή ασίστ τα τελευταία δύο χρόνια».

Share it