Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το ξανάκανε η Δήμητρα Τσουκαλά που κατέκτησε μετάλλιο και στα 200μ. του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 100μέτρα(δείτε ΕΔΩ) η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής προσέθεσε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200μέτρα Γυναικών

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του Θρακιώτικου συλλόγου έδειξε από τα προκριματικά τις διαθέσεις και αφού έτρεξε στον τελικό με 24,29 αναδείχτηκε δεύτερη Πανελληνιονίκης. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη επιβεβαίωσε στο Πανελλήνιο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται με την Δήμητρα Τσουκαλά να έχει κερδίσει με το σπαθί της και τις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια παρουσία ανάμεσα στις κορυφαίες σπρίντερ της χώρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Για τη νέα μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του ο ΠΑΣ Πρωταθλητών έγραψε χαρακτηριστικά: “Ξαναχτύπησε ⚡⚡ η σπρίντερ του συλλόγου μας Δήμητρα Τσουκαλά και με χρόνο 24.29 είναι 2η πανελληνιονίκης στα 200μ. Συγχαρητήρια για το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά, μετά το χάλκινο στα 100μ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου. Μεγάλο μπράβο τόσο στην αθλήτρια όσο και στον προπονητή της Χρήστο Τσιπουρίδη για την τεράστια επιτυχία!

Share it