Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 με τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος!

Με την παρουσία σε τελικό πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1 κλείνει μια ονειρική χρονιά για τον ξανθιώτη μέσο Μιχάλη Παπαδόπουλο

Μια χρονιά με την μεταγραφή του από τον Ηρακλή Ζυγού στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ(θυμηθείτε ΕΔΩ), την πρώτη διεθνής κούπα(θυμηθείτε ΕΔΩ), μια φοβερή σεζόν με την Κ16 του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας τερματίζοντας στην τρίτη θέση με τρομερά ματς από τον ξανθιώτη μέσο. Και φυσικά την κλήση του στην Εθνική ομάδα(θυμηθείτε ΕΔΩ)

 

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στην Κ16 του ΠΑΟΚ έφεραν την προώθηση του στην Κ17 του ΠΑΟΚ έχοντας παρουσία σε αποστολές και συμμετοχές στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και πλέον ο 15χρονος, Μιχάλης Παπαδόπουλος θα ζήσει την εμπειρία και του μεγάλου τελικού!

Οι “ασπρόμαυροι” έχοντας πολύ σοβαρή παρουσία σε όλο το ματς κέρδισαν στην Λαμία την Λάρισα με 2-0 και πλέον ετοιμάζονται για τον τελικό της Τρίτης(28/5) οπού θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό.

 

Για την ομάδα του Δημήτρη Ορφανού στον ημιτελικό αγωνίστηκαν οι: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (85’ Κρομμύδας), Παπανικόπουλος (69’ Γκιόκα), Μύθου (85’ Θεοφίλου), Μπέρδος (60’ Στύλος), Ντούνγκα (85’ Τουρσουνίδης)

Share it