Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στα Γιάννενα τρεις πιτσιρικάδες του Απόλλων Ξάνθης!

Μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τρία ταλέντα της Ακαδημίας του Απόλλων Ξάνθης, και μέλη και οι τρεις της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, που μετείχαν στα δοκιμαστικά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα Γιάννενα, με την συμμετοχή επίλεκτων παιδιών απο την Βόρεια Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα η “ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK” σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίηση κάμπ αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Ιωάννινα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με την ΑΕΚ ομάδα του ΑΟ Ανατολής και συμμετείχαν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί απο το 2001 μέχρι το 2006.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο ζώνες(πρωινή και απογευματινή) παρουσία του Διευθυντή του Δικτύου της ΑΕΚ Χαράλαμπου Ζελενίτσα και του συντονιστή Εκπαίδευσης και οργάνωσης του Δικτύου Χρήστου Σίσκου, όπως επίσης και του Υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ, και βετεράνου ποδοσφαιριστή, Τόνι Σαβέβσκι

 

Οι τρεις νεαροί Ξανθιώτες άφησαν καλές εντυπώσεις και επέστρεψαν στην Ξάνθη με βαλίτσες γεμάτες απο ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία και πολλά όνειρα για το πολύ ελπιδοφόρο μέλλον τους.

Share it