Στην Κομοτηνή για λογαριασμό του Πανθρακικού βρίσκεται ο Σαντιάγκο Πατρόνι, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr που επιβεβαιώνονται από το Sportsaddict.gr και άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις, αφού υπάρχει συμφωνία με τους «πράσινους».
Πρόκειται για 24χρονο Αργεντινό, που παίζει ως αριστερός εξτρέμ και θα αγωνιστεί όχι απλώς πρώτη φορά σε Ελλάδα ή Ευρώπη, αλλά και παρθενική εκτός της πατρίδας του. Ο Πατρόνι έπαιζε στις Τίγκρε Β, Ντεπορτίβο Αρμένιο, Oλ Μπόις και ως τώρα Ντεφενσόρες Ουνίδος (Γ΄ Αργεντινής), με την οποία εσχάτως για την Πριμέρα Μετροπολιτάνα Β είχε 24 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ήδη η ομάδα της Κομοτηνής με teaser ενημέρωσε για τη νέα λάτιν κίνηση του συλλόγου που πλέον πέρα από τον Λαρέα θα έχει και δεύτερο Αργεντίνο στο ρόστερ