Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Παλικαρίσια εμφάνιση και ισοπαλία ο Εθνικός στην Πέρνη, στο 86′ χάθηκε η νίκη!

Μία σπουδαία εμφάνιση σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή του Κεραυνού Πέρνης πραγματοποίησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα μπορούσε να είχε φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πλαίσιο της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Λίγο πριν το φινάλε ισοφάρισε σε 1-1 η ομάδα της Καβάλας.

Ο Εθνικός των πολλών προβλημάτων που ταξίδεψε με μόλις 13 παίκτες (θυμηθείτε εδώ), κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία μεταξύ άλλων, έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 10 γκολ παθητικό.

Η ομάδα του Έβρου είχε χαμένο τετ α τετ με τον Καρακασίδη και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαρασλή, σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, αλλά και ο Δεδελούδης είχε μία πολύ καλή στιγμή.

Οι Θρακιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν τελικά να προηγηθούν χάρη σε τέρμα του Γεωργαντζόπουλου στο 57′ μετά από ωραία πάσα του Μαρασλή. Ωστόσο, σε σουτ του Χαλπέτη στο 86′, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα του Εθνικού Αρβανίτη και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Παρ’ όλο που η νίκη δεν ήρθε, ο βαθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός για το σύνολο του Γιώργου Δίγκα καθώς πλέον έφτασε τους 10 βαθμούς αφήνοντας πίσω του Εθνικό Σιδηροκάστρου & ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ έπιασε στην 11η θέση την Ασπίδα Ξάνθης που γνώρισε βαριά ήττα από την Καβάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγεώργου, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Μαρκάκης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας(60′ Γεωργιάδης), Λάσπατζης, Τζιβανόπουλος(60′ Παυλίδης), Χατζηκυριάκου, Χιονίδης, Χαλπέτης.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης:Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκουντενούδης, Γκαϊδατζής, Κούπας, Δεδελούδης (66′ Αντωνιάδης), Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής, Γκαβανόζης, Καρακασίδης.

Share it