Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα επί της Επανομής για Ορέστη!

Την πρώτη του νίκη μετά από εκείνη επί της Δόξας τον Φεβρουάριο σημείωσε ο Ορέστης Ορεστιάδας επικράτησε 5-0 της Αναγέννησης Επανομής για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Γ’ Εθνική.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάποια ιδιαίτερα φάση. Όλα αυτά μέχρι το 31′ όπου ο Ορέστης είχε την πρώτη σημαντική στιγμή με τον Τηλέγραφο να σουτάρει σε πρώτο χρόνο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, τον τερματοφύλακα να αποκρούει με αστάθεια και τον ίδιο παίκτη να παίρνει το “ριμπάουντ” και το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42′ η ομάδα του Έβρου είχε κόρνερ από τα δεξιά και μετά από περιπέτεια της μπάλας μέσα στην περιοχή, αυτή στρώθηκε στον Οτέμπερη ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Τηλέγραφος κυνήγησε την μπάλα μέχρι τέλους και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σταματόπουλος που έκανε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά για τον Ορέστη καθώς σκόραρε ξανά στο 53′. Η δεξιά πλευρά του συνεργάστηκε άψογα με τον Αντωνόπουλο να φεύγει μόνος του από τα δεξιά στην περιοχή, να σεντράρει την κατάλληλη στιγμή και να βρίσκει τον Πασχαλίδη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0! Ο Ορέστης συνέχισε να εκμεταλλεύεται την ευκολία που είχε να πατάει την αντίπαλη περιοχή. Στο 63΄ και μετά από γύρισμα του Οτέμπερη, ο Πασχαλίδης με προβολή έκανε το 3-0! Στο 73′ η ομάδα της Επανομής έκανε το πρώτο και μοναδικό της σουτ με τον Μαδένη να μπλοκάρει με ευκολία. Ούτε τώρα όμως οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη άφησαν το πόδι από το γκάζι. Στο 83′ ο Πασχαλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 και έβαλε το τρίτο προσωπικό του γκολ κάνοντας χατ τρικ!

Το τελευταίο γκολ για την θρακιώτικη ομάδα ήρθε στο 90′. Μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας ο Ανδρεάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, τσίμπησε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή για τον Σπυρόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Με αυτή τη νίκη ο Ορέστης ανέβηκε στην 6η θέση και στους 47 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 16:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αετό Βαρβάρας.

Share it