Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δεν κατάφερε την υπέρβαση το ΔΠΘ που ηττήθηκε από τους Ιταλούς και θα παλέψει για τις θέσεις 9-16!

Δεν κατάφερε να κατακτήσει την νίκη που θα το έφερνε στην οχτάδα και έτσι το ΔΠΘ θα παλέψει στην συνέχεια για τις θέσεις 9-16!

Οι παίκτες του Θανάση Χατζηνικολάου και του Κώστα Λαπαρίδη δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Ιταλών της Μπολόνια και γνώρισαν την ήττα με 58-77. Οι Ιταλοί από το 3ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν προβάδισμα με 4-5 και έκτοτε δεν το έχασαν σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού. Έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 20-27, ενώ έφτασαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους +12 και το 31-43.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ΔΠΘ προσπάθησε να βρει τις απαντήσεις και να πλησιάσει στο σκορ, ωστόσο οι Ιταλοί δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο, αυξάνοντας την διαφορά ακόμα και κοντά στους 30 πόντους, με τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές να καταφέρνουν να κερδίσουν με επιμέρους σκορ 12-8 την τελευταία περίοδο και να διαμορφώνουν έτσι το τελικό σκορ.

Εξ αρχής η αποστολή των Ελλήνων παικτών ήταν πολύ δύσκολη κόντρα στους Ιταλούς που είναι έμπειροι από τέτοιες διοργανώσεις και ήταν το φαβορί. Πλέον η Ελληνική αποστολή θα παλέψει για τις θέσεις 9-16, παίζοντας στον προημιτελικό των αποκλεισμένων με το Γερμανικό Πανεπιστήμειο του Munster, την Πέμπτη 26/7 στις 13:15.

Share it