Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ανατροπή απο την ΕΟΚ που όρισε να ξαναγίνει το παιχνίδι Μακεδονικού – Ορφέα Ν. Σκοπού στον όμιλο ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής!

Παρότι οι διαιτητές του αγώνα κατοχύρωσαν το παιχνίδι του Μακεδονικού με τον Ορφέα Νέου Σκοπού στην ομάδα των Σερρών, καθώς ο κομισάριος της αναμέτρησης έκρινε ότι ο γιατρός των γηπεδούχων δεν ήταν κατάλληλος για το παιχνίδι μια και είχε λήξει η κάρτα του στον ιατρικό σύλλογο, δόθηκε διορία να έρθει κάποιος άλλος, ήρθαν τρεις άλλοι γιατροί αλλά πέρασαν 25 λεπτά για να γίνει αυτό.

Τελικά, ο Ορφέας δεν δέχθηκε να αγωνιστεί λόγω ότι είχε περάσει χρόνος παραπάνω από τα 15′ που πρέπει και έτσι ο Μακεδονικός μηδενίστηκε με την ομάδα των Σερρών να παίρνει το ματς, αμ δε σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΚ όχι μόνο δεν θα πάρει το παιχνίδι άνευ αγώνα αλλά στις 15 Φεβρουαρίου θα κληθεί να ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη και να παίξουν κανονικά.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Με απόφαση της ΕΕ του ΔΣ της ΕΟΚ, λόγω παρερμηνείας του άρθρου 14 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ακυρώνεται η απόφαση των διαιτητών περί μηδενισμού της ομάδας ΑΣ Μακεδονικός και ορίζεται η διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣ Μακεδονικός-Ορφέας Ν. Σκοπού για την 15η αγωνιστική στις 15/2/2017 και ώρα 18.30 στο ΚΓ Μακεδονικού.»

Share it