Την έντονη ενόχληση τους, προς κάποια πολιτικά κυρίως μέσα της Ξάνθης, για την συστηματική απουσία της Αθλητικής Ένωσης Θράκης από την τοπική αθλητική ενημέρωση εξέφρασαν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Αφορμή αποτέλεσε τόσο το γεγονός πως στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το ΜΟΝΟ μέσο που ήταν παρών ήταν το Sportsaddict.gr(δείτε ΕΔΩ) αλλά και για το γεγονός πως την ημέρα των κληρώσεων σε αρκετά τοπικά μέσα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στην ΑΕΘ.
Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν με ανακοίνωση να κάνουν γνωστή την ενόχληση τους τονίζοντας πως ” Δε ζητούμε ιδιαίτερη προβολή, ούτε προνομιακή μεταχείριση. Ζητούμε το αυτονόητο: αντικειμενική ενημέρωση και τον σεβασμό που αξίζει σε κάθε σύλλογο, που υπηρετεί το ποδόσφαιρο του τόπου μας.”
Αναλυτικά η ανακοίνωση: