Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή που δείχνει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί στην Α1 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας πραγματοποίησε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ευόσμου έκανε δικό της τον πολύπειρο επιθετικό, Χαράλαμπο Ζυγκερίδη που πέρσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ στην πορεία ανόδου του Φοίνικα προς τη Γ΄ Εθνική, ευελπιστώντας να πανηγυρίσει ακόμα μια άνοδο φέτος, με την ήδη ενισχυμένη ομάδα του Ευόσμου.
Ο Ζυγκερίδης έχει πολλά… χιλιόμετρα σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, έχοντας θητεία μεταξύ άλλων σε Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Πανθρακικό, Καλλιθέα, Κοζάνη, Έβρο Σουφλίου, Καραϊσκάκη Άρτας, Ζάκυνθο, Νέα Αρτάκη, Απόλλωνα Παραλιμνίου, ΑΟ Υπάτου, Νίκη Ευκαρπίας κ.α.
Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:
𝐖𝐞𝐥𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐓𝐨 𝐄𝐯𝐨𝐬𝐦𝐨𝐬 @xabboss_ziggeridis ![]()
![]()
Ο Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1932 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Χάμπου Ζυγκερίδη.
Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, ποιότητα και αγωνιστικό χαρακτήρα εντάσσεται στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα, με στόχο να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας και να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο «Χάμπος» δεν έρχεται απλώς για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Έρχεται για να τιμήσει το έμβλημα, να παλέψει σε κάθε μονομαχία, να δώσει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ζήσει μαζί με τον κόσμο μας μεγάλες στιγμές.
Στον Αγροτικό Αστέρα γνωρίζουμε πως η επιτυχία χτίζεται με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν προσωπικότητα, πάθος, νοοτροπία νικητή και σεβασμό στη βαριά ιστορία της ομάδας. Ο Χάμπος διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία και από σήμερα αποτελεί μέλος της πράσινης οικογένειάς μας.
Καλώς ήρθες στον Εύοσμο, Χάμπο!
Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με το Αστέρι στο στήθος.
Ο κόσμος του Αγροτικού Αστέρα είναι δίπλα σου.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ. ![]()