Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και άλλοτε προπονητής του ΑΟΞ, Νίκος Παπαδόπουλος πακετάρει για Κύπρο και ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην επόμενη φάση του σχεδιασμού.
Ο νέος προπονητής των “γαλαζοκιτρίνων” ταξίδεψε στην Κύπρο πιάνει άμεσα δουλειά. Στην ατζέντα μπαίνουν άμεσα ρόστερ, ανάγκες, προτεραιότητες και οι πρώτες αποφάσεις για την ομάδα που θα χτιστεί μαζί με τον Ζήση Βρύζα(δείτε ΕΔΩ)
Η ανακοίνωση του Κυπριακού συλλόγου αναφέρει:
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο.
Η συμφωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό ισχύει από την 1η Ιουλίου 2026 και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2028.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος διαθέτει σημαντική εμπειρία στους πάγκους, με πολυετή παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει θητεύσει και στο κυπριακό πρωτάθλημα έχοντας έτσι πλήρη αντίληψη του μεγέθους και της φιλοσοφίας του ΑΠΟΕΛ. Χαρακτηρίζεται για τη μεθοδικότητα, τη δουλειά στο γήπεδο, την αγωνιστική πειθαρχία και τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων.
Την τελευταία διετία, στον Λεβαδειακό, κατάφερε να αναπτύξει την ομάδα, να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να την οδηγήσει στην καλύτερη θέση της ιστορίας της στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Super League, την περίοδο 2025-2026.
Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Νίκο Παπαδόπουλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.
