Ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν σε όλη την πορεία της “Αναγέννησης” του ΑΟΞ απο το Β’ τοπικό ως την Γ’ Εθνική ήταν ο Παναγιώτης Αραμπατζής που μετά από τέσσερα χρόνια στο σύλλογο αποχαιρέτησε την ομάδα που όπως τονίζει “θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”
Πλέον ο ξανθιώτης πορτιέρε ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις με την Αθλητική Ένωση Θράκης να τον περιμένει για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict.gr
Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο Παναγιώτης Αραμπατζής αναφέρει:
Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω μια ομάδα που θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησα αυτό το όμορφο ταξίδι, όταν η ομάδα βρισκόταν στο Β’ Τοπικό. Μαζί πετύχαμε την άνοδο, την επόμενη χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στο Α’ Τοπικό, κερδίσαμε τα μπαράζ και γράψαμε ιστορία ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική. Είχα την τιμή να είμαι μέρος αυτής της πορείας και να ζήσω στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο της ομάδας για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν κέρδισα μόνο τίτλους και ανόδους, αλλά και φιλίες που θα κρατήσουν για μια ζωή.
Φεύγω γεμάτος ευγνωμοσύνη, περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της.
Σας ευχαριστώ για όλα. Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν! 
