Search

Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 12 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 12η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Σε μια αγωνιστική με την οποία άρχισε η αγωνιστική δράση για το 2018 και είχε αρκετές εκπλήξεις, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου εκμεταλλευόμενος την ήττα της Δόξας Γρατινής πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε στο τοπικό ντέρμυ της Δόξας Σώστη, ενώ η Ελπίδα Σαπών ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τέλος η Μεσσούνη κατέκτησε την πρώτη της νίκη, ενώ η Ξυλαγανή επικράτησε των Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Μεσσούνη-Ορφέας Στρύμης 2-0

Σε ένα πολύ συναρπαστικό ματς η Μεσσούνη κατέκτησε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 2-0 του Ορφέα Στρύμης. Στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε ισόπαλο με 0-0 οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τις προσπάθειες των Σωκράτους για τους γηπεδούχους και Κωστάκη για τους φιλοξενούμενους. Στο 65ο λεπτό η Μεσσούνη πήρε το προβάδισμα με το σοτ του Κυριακίδη, μετά την σέντρα του Χατζηγεωργίου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σωκράτους με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ελπίδα Σαπών 3-1

Στην μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής επιβλήθηκε με 3-1 της Ελπίδας Σαπών, ρίχνοντάς την στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 22′ με τον Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν, πριν έρθει ο Παγκοζίδης στο 41′ να γράψει το 2-0. Οι παίκτες του Σάββα Ισαακίδη έκλεισε το εντυπωσιακό πρώτο μέρος που πραγματοποίησαν, προηγούμενοι με 3-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κελεσίδη στο 45′. Η Ελπίδα παρ’όλο που μείωσε στο 48′ με το πέναλτι του Πάλι, δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, μπαίνοντας με το αριστερό στο νέο έτος.

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-3

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που επικράτησε με 0-3 του Κομψάτου Πολυάνθου. Ο Γιαπρακτσής στο 8′ έκανε με σουτ το 0-1, ενώ Αραμπατζής και Νάνος στο 50′ και τ 80′ αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που νίκησε με 0-1 στο γειτονικό ντέρμπυ την Δόξα Σώστη. Σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις και που ήταν αρκετά μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 77ο λεπτό με τον Καραπάτσιο, μετά από σέντρα του Αντωνιάδη, ο οποίος στην επιστροφή του στον Μέγα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην νίκη της ομάδας του.

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-0

Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Παγουρίων και έτσι έφτασε τους 14 βαθμούς, πιάνοντας την Δόξα Σώστη στην 6η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Αναγέννηση παρέμεινε στους 8 βαθμούς και την 10η θέση. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε ο Ιωάννου στο 62ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1

Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Δόξα Γρατινής, που αυτή τη φορά της κόστισε, αφού την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, η ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος επικράτησε με 0-1, παίρνοντας μια μίνι ρεβανς τόσο για το βαρύ 0-5 της πρεμιέρας, όσο και για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και έφτασε πλέον τους 24 βαθμούς, όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, μόλις 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το νικητήριο τέρμα για τους “Αγίους” πέτυχε ο Βασιλακάκης με σουτ που κόντραρε στο 85′ Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι λίγο αργότερα με τον Κουβεργιανό.

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την 12η αγωνιστική!

 

Share it