Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι 12η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με την σελίδα μας να καλύπτει και τα σημερινά ματς, μεταφέροντάς σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 15:00 το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Θυμηθείτε το Pre-game της 12ης αγωνιστικής!

Αναλυτικά οι αγώνες:

Γήπεδο Μεσσούνης: ΑΟ Μεσσούνης-Ορφέας Στρύμης 2-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 65′ Κυριακίδης, 67′ Σωκράτους

Διαιτητές: Χαρίτσης, Τσαβδαρίδης, Βασιλείου

Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ελπίδα Σαπών 3-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 22′ Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν, 41′ Παγκοζίδης, 45′ Κελεσίδης (πεν)/48′ Πάλι (πεν)

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Τζιώτζιος, Δανδανίδης

Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-3 (Τελικό)

Σκόρερ: 8′ Γιαπρακτσής, 47′ Αραμπατζής, 79′ Νάνος

Διαιτητές: Χαμαλίδης, Γιάσαρης, Μπαλάφας

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 77′ Καραπάτσιος

Διαιτητές: Δρακίδης, Χούσκογλου, Μωραίτης

 

Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 62′ Ιωάννου

Διαιτητές: Κακουλίδης, Γκιόσης, Κοτσαρίδης

Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 85′ Βασιλακάκης

Διαιτητές: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης

Share it