Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Χαρούμενος για τους νέους παίκτες, σημαντικό το ματς με Αστέρα”

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο η Ξάνθη, η οποία την Τρίτη (19/9) επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού πραγματοποιώντας ουσιαστική εμφάνιση εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, κάτι που ικανοποίησε και τον προπονητή της.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το ματς συνεχάρη τους παίκτες του και στη συνέχεια τόνισε πως για τους Θρακιώτες το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται για το πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και για την απόδοση και για τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλό μας μακριά από την εστία μας, καθώς ο Παναιτωλικός έχει τεχνίτες παίκτες που επικοινωνούν καλά μεταξύ τους και γίνονται επικίνδυνοι. Δημιουργήσαμε χώρους από τα άκρα, πετύχαμε δύο γκολ. Είμαι χαρούμενος γιατί οι νέοι παίκτες τα πήγαν καλά και πήραμε όλοι αυτοπεποίθηση. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας. Συγχαρητήρια για τη νίκη, προετοιμαζόμαστε για το ματς πρωταθλήματος που έρχεται».

Share it