Search

Το παλεύει για την απόκτηση του αρχηγού της Ίστρα η Ξάνθη!

Εκεί που αναμέναμε την ολοκλήρωση ενός εκ των τριών μεταγραφών της Ξάνθης, που διαβάσατε αναλυτικά στο Sportsaddict,σε αυτά έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα με τον 31χρονος Γκόραν Ρότσε να φέρεται αρκετά κοντά στην μεταγραφή του στην Ξάνθη.

Ο 31χρονος Ρότσε, που κατά βάση αγωνίζεται ως αριστερός χαφ, αν και φέτος έπαιξε κατά βάση στην κορυφή της επίθεσης της Κροατικής Ίστρα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 τέρματα, φορώντας παράλληλα και το περιβραχιόνιο της ομάδας στην οποία καθιερώθηκε αγωνιζόμενος απο το 2007 μέχρι το 2013 και επέστρεψε μετά το πέρασμα του απο Σπλίτ και Όσιγιεκ, που είχε γεμάτες χρονιές αγωνιζόμενος στην αριστερή γραμμή του κέντρου ενώ έχει αγωνιστεί και ως αριστερός μπάκ.

Ο αριστεροπόδαρος Κροάτης που έχει αγωνιστεί και εκτός της χώρας του, στην Σουηδία και την Έγκριτε, πέρα απο την άνεση του να αγωνίζεται τόσο καλύπτοντας ολόκληρη την αριστερή γραμμή όσο και στην κορυφή της επίθεσης αν χρειαστεί,  όπως έκανε φέτος στην Ίστρα με την οποία τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχει και εξαιρετικά χτυπήματα σε στημένες μπάλες.

Όπως αναφέρει το gazzetta η υπόθεση του Ρότσε φαίνεται πως «τρέχει» και έτσι ενδέχεται να γίνει ακόμη και άμεσα κάτοικος Ξάνθης!

 

Share it