Search

Στην τελική ευθεία οι πρώτες μεταγραφές της Ξάνθης! Οι 2+1 “κλεισμένες” και οι υπόλοιπες που ακολουθούν

Με το θέμα του προπονητή αλλά και του τιμ μάνατζερ να έχει ολοκληρωθεί, με τον Μίλαν Ράσταβατς και τον Κώστα Τσαλίκη να έχουν ήδη πιάσει δουλειά, πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον στην ομάδα της Ξάνθης στρέφεται ως προς την ενίσχυση του ρόστερ που μετά την αποχώρηση 10 ποδοσφαιριστών έχει μείνει με αρκετά κενά.

Τούτη την στιγμή και με βάση το ρεπορτάζ που υπάρχει απο την ομάδα της Θράκης “κλεισμένες”, όσο μπορούν να υπάρξουν τέτοιες μεταγραφές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι αυτές των Κίκε Μπούλα και Ματίας Κάστρο ενώ δύσκολα θα χαλάσει και αυτή του Ιντρίσα Καμαρά, τουλάχιστον με βάση τα ρεπορτάζ απο την Ιταλία.

Η πρώτη μεταγραφή που έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό η ομάδα της Ξάνθης είναι αυτή του Κίκε Μπούλα. Ο 24χρονος ακραίος από την Ισημερινή Γουινέα έκανε πολύ καλή σεζόν στην Football League με την φανέλα του Κισσαμικού και εκτός απρόοπτου θα γίνει άμεσα κάτοικος Θράκης. Ο νεαρός διεθνής (17 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα) ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα για τους Κρητικούς (24 συμμετοχές και 2 γκολ στην Football League), βρέθηκε και στην Αλμερία.

Πολύ κοντά φαίνεται πως βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Αργεντίνου φορ, Ματίας Κάστρο, με τη μεταγραφή του Λατίνου φορ μάλιστα να αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσης άμεσα. Γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1991 προέρχεται από την Σαν Μάρκος της Χιλής με την οποία είχε την τρέχουσα σεζόν 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ουρουγουάη με την Βίλα Εσπανιόλα, στην Χιλή με την Ούνιον Λα Σαλέρα και στην Αργεντινή με την Ντανούμπιο, την Ντεφενσόρες, την Πορβενίρ και Κομποντόρο Ριβαντάβια.

Μετά τις πρώτες αναφορές ότι η ομάδα της Θράκης κατέθεσε το ενδιαφέρον της για τον Ιντρίσα Καμαρά, πλέον κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές. Μάλιστα αναφέρουν πως ο φορ από την Γουινέα Μπισάο θα παραχωρηθεί από την Αβελίνο στην ελληνική ομάδα με την μορφή του δανεισμού, κάτι που «φωτογραφίζει» ότι μπορεί να υπάρξει κάποια ρήτρα μόνιμης απόκτησής του από τους Θρακιώτες, σε περίπτωση που ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα της Ξάνθης, όπως αποκάλυψε και ο Μίλαν Ράσταβατς(θυμηθείτε ΕΔΩ), στρέφει την προσοχή της και στην ολοκλήρωση των 2-3 παικτών που αναζητά για την ολοκλήρωση του ρόστερ με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην ολοκλήρωση ενός επιθετικού, ενός ακόμη μεσοεπιθετικού(πολλά θα κριθούν και απ’ το τι θα γίνει με τον Βασιλακάκη), ενώ δεν αποκλείεται η ομάδα της Ξάνθης να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και ενός αριστερού μπάκ.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, οπού μάλιστα εντός της ερχόμενης εβδομάδας κιόλας θα υπάρξουν ανακοινώσεις των πρώτων αποκτημάτων.

Share it