Search

Υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΠΣ Θράκης ο Πέτρος Ζωγράφου: “Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το παιχνίδι”

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωσε επίσημα ο Πέτρος Ζωγράφου, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και σηματοδοτώντας μια νέα πορεία για το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Με το σύνθημα “Αλλάζουμε πορεία – Αλλάζουμε το παιχνίδι”, ο κ. Ζωγράφου έκανε λόγο για την ανάγκη ανανέωσης και ενίσχυσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

“Εδώ και 23 χρόνια η περιοχή μας βρίσκεται στο τέλμα, ήρθε η ώρα μαζί με τους συνεργάτες μου να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά στελεχών στο ποδόσφαιρο, ενώ η μείωση των σωματείων μαζί με το μεγάλο πρόβλημα στον οικονομικό τομέα μας δίνουν την ευκαιρία να φέρουμε την αλλαγή σε αυτό το κομμάτι”, τονίζει ο Πέτρος Ζωγράφου.

Κατά την διάρκεια της  παρουσίασης των στόχων σε περίπτωση εκλογής του, ανέφερε ότι θα ως ΕΠΣ θα βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία αρχικά καλύπτοντας το κόστος της ιατρικής παροχής κατά την διάρκεια των αγώνων. Τόνισε ότι στη νέα διοίκηση θα υπάρχει πολυφωνία, τα σωματεία θα έχουν λόγο μέσα από υπαρκτό διάλογο, παρουσιάζοντας και επιλύοντας τα προβλήματα.

“Το πρώτο πρόβλημα όλων των ομάδων είναι το οικονομικό” αυτό θα προσπαθήσουμε να λύσουμε από την αρχή, ενώ στόχος μας θα είναι οι ομάδες να αγωνίζονται στις έδρες τους με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή το ζωντάνεμα των χωριών και την επιστροφή των κατοίκων στα γήπεδα, είπε ο Πέτρος Ζωγράφου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Photo & Video Credits: maronnews.gr

Share it