Search

Στον μικρό Τελικό με στόχο το χάλκινο οι μαθητές του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης που ηττήθηκαν μαχόμενοι από Σπάτα!

Δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό οι μαθητές του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης που πάλεψαν όμως ηττήθηκαν με 4-1 από το ΓΕΛ Σπάτων στην Λαμία

Το σκορ είναι πλασματικό καθώς η ομάδα των Τρύφωνα Τερζόγλου και Δέσποινας Θεοδωρίδου πάλεψαν εξαιρετικά ειδικότερα στο πρώτο μέρος που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τουμπάρη ενώ διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες ενώ διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση στο δεύτερο γκολ της Αθηναϊκής ομάδας, που ήταν απόλυτα εύστοχοι καταφέρνοντας της καλές στιγμές της να της αξιοποιήσει στο έπακρο. Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του Βασίλη Παππά που υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού

Παρά την στεναχώρια της ήττας οι μαθητές της ξανθιώτικης ομάδας καλούνται να το ξεπεράσουν μια και την Τετάρτη στις 11:30 στο γήπεδο Γαλανέικων θα αντιμετωπίσουν το ΓΕΛ Γαζίου στον μικρό Τελικό της διοργάνωσης, με στόχο το χάλκινο μετάλλιο που επίσης δίνει μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και ΓΕΛ Σπάτων θα γίνει στις 12:00 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Για την ομάδα του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Τσετίνες, Ντάκος, Παππάς, Βαχαρέλης, Μπουμπούκης, Μουχταρίδης, Ασλανίδης, Κουτρουμανίδης, Δάγκας, Μουχτάρης, Τουμπάρης. Ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι: Σαίπογλου, Γιαπουτζής, Βεργίδης, Βουτσάς και Γκοτζιαμάνης(τ/φ)

Share it