Search

Απο τα χέρια της κόρης του και των παιδιών της Ακαδημίας πήρε ο Λαρέα το βραβείο MVP του Πανθρακικού!

Ο Αργετνικός αμυντικός, Χουάν Λαρέα αναδείχτηκε MVP του Πανθρακικού μετά την ψηφοφορία των φίλων του Πανθρακικού στα social media της ομάδας

Ο Λαρέα που όπως και πέρσι έτσι και φέτος ήταν ηγέτης της άμυνας των “πράσινων” πετυχαίνοντας παράλληλα και πέντε τέρματα βοηθώντας την ομάδα του και επιθετικά. Την βράβευση στον Αργεντίνο έκαναν τα παιδιά της Ακαδημίας του Πανθρακικού και για να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή η τελετή το βραβείο στον Λαρέα έδωσε η κορούλα, Φραντζέσκα ντυμένη στα “πράσινα”.

Το σχετικό ποστάρισμα του Πανθρακικού αναφέρει:

Ο Juan Larrea κατά τη διάρκεια της σημερινής τελετής λήξης της Ακαδημίας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του MVP της σεζόν 2024/25 κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού της ομάδας.
O Juan ήταν πανταχού παρών, έκανε μια εκπληκτική σεζόν και όποτε χρειάστηκε σημείωσε γκολ τα οποία μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη των Πανθρακικών. Μπράβο Juan #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can #MVP

Share it