Στην Γ’ Εθνική στρέφονται σήμερα τα βλέμματα καθώς ξεκινά το πρωτάθλημα με πολύ σημαντικά παιχνίδια.
Όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου ξεκινούν στις 16:00 και για την εξέλιξη τους θα ενημερώνεστε live από το SportsAddict.gr.
Αναφορικά με τους εκπροσώπους της Θράκης το ενδιαφέρον στρέφεται σε Ξάνθη, Ορεστιάδα και Ορφάνι. Στην Ξάνθη ο ΑΟΞ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια(ένα στο πουθενά μετά την διάλυση και δύο στο τοπικό) σε Εθνικές κατηγορίες και υποδέχεται στο γήπεδο του τον Θερμαϊκό σε ένα ματς που άπαντες στην Ξάνθη θεωρούν πως με την στήριξη και του κόσμου της ομάδας ο σύλλογος θα εκκινήσει με το… δεξί στο πρωτάθλημα.
Στην Ορεστιάδα ο Ορέστης υποδέχεται τον Κιλκισιακό θέλοντας να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και να δείξει σημάδια βελτίωσης απέναντι σε μια ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους.
Μεγάλο ματς θα γίνει στο Ορφάνι εκεί οπού ο Αετός Οφρυνίου υποδέχεται τον Πανθρακικό, με αμφότερες τις ομάδες σε καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση τους στην Γ’ φάση του Κυπέλλου θέλοντας και στο πρωτάθλημα να ξεκινήσουν δυνατά
Από εκεί και πέρα πρεμιέρα νεοφώτιστων θα έχουμε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Δυτικού με τον Ηρακλή Θερμαϊκού, στη Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Δόξας Δράμας στην Κρηστώνη με τον τοπικό ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 1η αγωνιστική:
Κυριακή 21/9, 16:00
ΑΟ Ξάνθης – Θερμαϊκός Θέρμης (Γιαννάκος, Ζαχαριάς, Χρόνης-Καβάλας)
ΠΑΟΚ Δυτικού – Ηρακλής Θερμαϊκού (Καρυπίδης, Μαυρίδης, Πολυχρονίδου-Κιλκίς)
Ορέστης Ορεστιάδας – Κιλκισιακός (Γρηγορούδης, Διονίδης, Γκιόση-Θράκης)
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Δόξα Δράμας (Ναζίρης, Χρυσανίδης, Φραγκουλίδης-Μακεδονίας)
Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας – Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημητριάδης, Σκούτας-Χαλκιδικής, Γκόγκος-Ημαθίας)
Αετός Οφρυνίου – Πανθρακικός (Τζίκας, Κωνσταντινίδης, Παντικίδης-Μακεδονίας)