Search

“Πατάει γκάζι” ο ΑΟΞ που διατηρεί και Γιώργο Γερογιάννη!

Ανανεώσεων συνέχεια για τον ΑΟΞ που μετά τους Αντώνη Ράνο, Πέτρο Ορφανίδη, Δημήτρη Βαφειάδη και Δημήτρη Αργυρόπουλο, Οκάν Σουλεϊμάν σειρά είχε και ο Γιώργος Γερογιάννης

Μπορεί στον κόσμο της ομάδας να υπήρχε τις τελευταίες ημέρες μια σχετική ανησυχία ωστόσο στον ΑΟΞ επικρατεί ηρεμία και σιγουριά καθώς πέρα από τους 6 παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί η ομάδα έχει προχωρήσει σε ακόμα 10 ανανεώσεις ενώ και στο μεταγραφικό υπάρχει κίνηση αλλά χωρίς βιασύνη όπως θέλει και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης.

Άλλωστε με ένα πολύ δυνατό κορμό ήδη να έχει παραμείνει οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι παίκτες με προοπτική και κίνητρο, ενώ γίνονται προσπάθειες από τον σύλλογο και για 1-2 εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας που συνεχίζει δυναμικά την αγορά των διαρκείας(δείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά:

Με τη δύναμη και τη μαχητικότητα του, ο Γιώργος Γερογιάννης θα συνεχίσει να ηγείται της αμυντικής γραμμής του ΑΟΞ και τη νέα αγωνιστική σεζόν! ⚔️💪🏼

Share it