Με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Χρήστος Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Καμπούρης και Τάσος Καλλανιώτης που αποτελούν τις πρώτες τρεις ανανεώσεις της ομάδας του Σπύρου Κουτσογιάννη
Αναλυτικά:
Είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 2007 (18 ετών) στα Ιωάννινα, και φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ στο ΔΠΘ , αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ.
Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟ Κουτσελιου καθώς και στον Πας Γιάννενα (2023-2024) με συμμετοχές στην Σουπερλίγκ κ17, στον Ατλα-Χουλιαραδες στην Ά ΕΠΣ Ηπείρου καθώς και την Θυελλα Κατσικάς στο κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών.
Την περασμένη σεζόν στέφθηκε Πρωταθλητής με την φανέλα της ΔΟΞΑΣ στην Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ του ευχόμαστε υγεια και επιτυχίες στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής.
Γεννημένος (24/02/2009) Τερματοφύλακας με καταγωγή από την Κομοτηνή ,έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ,στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και στέφθηκε πρωταθλητής την περασμένη σεζόν με την φανέλα της ΔΟΞΑΣ.
Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες στην απαιτητική Γ’ ΕΘνική.
Είναι γεννημένος(12/09/2007) τερματοφύλακας από την Αθήνα έχει και αγωνιστεί επί 7 χρόνια στο τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, στην ΠΑΕ Καλλιθέα (κ15-κ19) , στην κ19 της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και την περασμένη σεζόν στέφθηκε Πρωταθλητής με την ΔΟΞΑ στην Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και επιτυχίες στην Γ’ ΕΘνική.


