Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ένατη συνεχόμενη χρονιά προχώρησαν Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Σπύρος Κουτσογιάννης που μαζί θα πορευτούν και στην Γ’ Εθνική
Ο έμπειρος κόουτς, από τους κορυφαίους που διαθέτει η ΕΠΣ Θράκης, θα ηγηθεί για άλλη μια σεζόν της ομάδας του τόπου του με σκοπό να την οδηγήσει και στην Γ’ Εθνική πάντα έχοντας στο προσκήνιο το νεανικό στοιχείο της περιοχής και ένα ποδόσφαιρο που θα το απολαμβάνουν όλοι. Άλλωστε πέρα από τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η ομάδα της Δόξας με τον Κουτσογιάννη στον πάγκο έχει κερδίσει και τον σεβασμό με την συνολική της απόδοση όλα αυτά τα χρόνια
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Σπύρος Κουτσογιάννης ανανεώνει ως head coach στην Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ,συμπληρώνοντας πλέον εννέα συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «μαυραετών».
Ο έμπειρος προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους προπονητές της Θράκης.
Άλλωστε, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του τοπικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας και κατακτώντας τίτλους σε διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους.
Η συνέπεια, η γνώση , η δουλειά του, η μεθοδικότητα και η άριστη προσέγγιση στην τακτική τον κάνουν ξεχωριστό και γράφει την δική του ιστορία στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, με στόχο νέες επιτυχίες και νέες προκλήσεις στη Γ’ Εθνική.